's-gravenhage

Scholekstersingel 20

€ 1.435,-
4 slaapkamers
Soort woning
Eengezinswoning
Parkeersituatie
Openbaar parkeren
Woonoppervlakte
153,30m2
Aantal Slaapkamers
4
Achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 1.435,- 
Servicekosten
€ 0,-
Beschikbaar per
16-11-2023
Status
Gereserveerd
Energielabel
B
Verwarming
Stadverwarming
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Didi Zonneveld

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

030 - 68 66 260

Terug naar boven

Scholekstersingel 20 , 's-gravenhage

Binnenkort beschikbaar: ruime 5-kamer woning in de wijk Morgenweide!

In dit project bevinden zich 30 ruime eengezinswoningen. Deze woningen vallen onder het project "Nootdorpse Landingsbaan". De gevels van de woningtypes zijn verschillend, wat een speels en variërend straatbeeld geeft.

*De foto’s zijn van een vergelijkbare (type) woning, echter geeft dit een indruk van de indeling en afwerking van de woning.

Kenmerken
- Type G
- Woonoppervlakte: 153 m2
- Bouwjaar: 2002
- Buitenruimte: tuin
- Energielabel: B
- Huurprijs: € 1.435,-
- Beschikbaarheidsdatum is een prognose in verband met renovaties

Bijzonderheden
- Keuken, badkamer & toilet worden gerenoveerd (2023)

De woning
Bij binnenkomst van de woning betreedt u de hal. Hier bevindt zich de meterkast, een separaat toilet, trapkast en de trap naar boven. Ook betreedt u via de hal de woonkamer met half open keuken. De ruime woonkamer/keuken biedt toegang tot de tuin.
Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers (13 m2 & 15 m2), een separaat toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Op de tweede etage bevinden zich nog twee slaapkamers (ook 13 m2 & 15 m2) en een ruime overloop met berging met wasmachine- en drogeraansluiting.

Omgeving
De wijk Morgenweide is een wijk met relatief veel gezinnen met (jonge) kinderen. Zij beschrijven de wijk als leuk, rustig, kindvriendelijk en groen. Toch is de wijk niet alleen voor gezinnen met kinderen, het is hier heerlijk wonen voor een ieder! Dit komt door de goede ligging, aanwezigheid van groen en het hoge voorzieningenniveau.

Voorzieningen in de buurt
De woning is zeer centraal gelegen nabij diverse scholen (The Birtisch scool), winkelcentrum, openbaar vervoer (tram, bus en NS station), diverse uitvalswegen (A-3 Rotterdam, A-4 Amsterdam en de A-12 Utrecht), kinderdagverblijven en Delftse Hout. Woningen zijn zeer centraal gelegen nabij diverse scholen, medische voorzieningen, winkels en supermarkten. Daarnaast zijn er vele restaurants in de omgeving.

Bereikbaarheid
Het aanbod aan openbaar vervoer is erg ruim! Zo heft u de keuze tussen de tram, bus of trein. Reist u liever met de auto? Dan bent u binnen een paar minuten op de snelwegen die naar andere grote steden leiden. Bijvoorbeeld de A3 naar Rotterdam, de A4 naar Amsterdam of de A12 richting Utrecht.

Interesse
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.
En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 2 maanden huur als voorwaarde.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

groene omgeving
>Warnaarslaan 2

's-gravenhage

Warnaarslaan 2

€ 1.210
's-gravenhage
nieuwe keuken
>Warnaarslaan 4

's-gravenhage

Warnaarslaan 4

€ 1.210
's-gravenhage
nieuwe badkamer en toilet
>Warnaarslaan 21

's-gravenhage

Warnaarslaan 21

€ 1.210
's-gravenhage
Complex
>1331 's-GRAVENHAGE, BOGOTASTRAAT

's-gravenhage

1331 's-GRAVENHAGE, BOGOTASTRAAT

's-gravenhage

REBO Groep is aangesloten bij: