Amersfoort

Arabische Zee 112

€ 1.210,-
jaren 30 stijl
Soort woning
Tussenwoning Eengezinswoning
Woonoppervlakte
115m2
Aantal Slaapkamers
3
Huurprijs
€ 1.210,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Arabische Zee 112 , Amersfoort

Per 1 maart 2021 krijgen wij in de populaire wijk Vathorst een stijlvolle tussenwoning van 115 m² met topgevel beschikbaar. De woning in jaren 30-stijl is gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij scholen, recreatieplas, speelvoorzieningen, winkelcentrum en treinstation. De woning heeft 3 slaapkamers en een zolder.

Kenmerken
Arabische Zee 112, Amersfoort (3825 WG)
Eengezinstussenwoning
Woonoppervlakte: 115 m²
4 kamers, 3 slaapkamers en een zolder
Bouwjaar 2010
Energielabel: A
Tuin op het zuiden
Schuur aanwezig
Openbaar parkeren voor de deur
Huurprijs : € 1.210 er maand
Beschikbaar per 1 maart 2021

Bijzonderheden     
Sfeervolle uitstraling
Woning met topgevel
Kindvriendelijke en levendige jonge wijk
Keuken voorzien van inbouwapparatuur
1 ruime slaapkamer, 2 kleine slaapkamers

De woningen in het blok waarin de tussenwoning gelegen is, zijn zeer divers waardoor ze alleen al van buitenaf een sfeervolle uitstraling hebben. Zo zijn enkele tussenwoningen voorzien van een verspringing in de gevel aan de buitenkant. Dit geldt tevens voor de hoekwoningen. Dit geeft de woningen de sfeervolle jaren 30-stijl. De sfeer van de woningen zit hem in meerdere kleine dingen zoals de sfeervolle draai kiep ramen. Wat dacht u van de openslaande deuren van waaruit u vanuit de woonkamer de tuin bereikt?

De woning
Voor de tussenwoning geldt dat u vanuit de hal de woonkamer bereikt. Aan de woonkamer grenst de half open keuken welke is voorzien van een koel-/vries combinatie, combimagnetron, gaskookplaat, vaatwasser en rvs afzuigkap. Vanuit de woonkamer hebt u uitzicht op de tuin. Deze is gelegen op het zonnige zuiden. Vanuit de hal bereikt u middels de trap de 1e verdieping. Hier vindt u 3 slaapkamers, de badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en tweede toilet. Tevens is er een vaste trap naar de zolder waar de mogelijkheid is voor het realiseren van een 4e slaapkamer. In de tuin, welke is gelegen op het zuiden, vindt u een berging.

De omgeving
De woning is gelegen midden in de populaire en kindvriendelijke wijk Vathorst. In de straat is er voldoende gelegenheid aanwezig om je auto te parkeren. Aan het eind van de straat vindt u basisscholen en kinderopvang. In de omgeving zijn voldoende speeltoestellen voor uw kind om te spelen. De woning is gelegen nabij strand Vathorst, scholen voor voortgezet onderwijs en het winkelcentrum is op loopafstand van de woning. Ook heeft Vathorst een eigen kinderboerderij. Hoe leuk is dat? Ook station Vathorst is nabij gelegen. Voor uitvalswegen zoals de A1 en A28 hoeft u alleen de wijk maar uit.

Interesse?
De inschrijving voor deze woning verloopt via de externe omgeving van www.wonenbijbouwinvest.nl Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor deze woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

uniek wonen
>De Bosuil  352

Amersfoort

De Bosuil 352

105m2
3
€ 1.310
Amersfoort
nabij centrum
>Piet Mondriaanlaan  257

Amersfoort

Piet Mondriaanlaan 257

€ 1.150
Amersfoort

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona