Amsterdam

Bart van der Leckplantsoen 44

€ 1.435,-
per direct beschikbaar
Soort woning
Appartement
Woonoppervlakte
102m2
Aantal Slaapkamers
3
Balkon
Ja
Woonlaag
2
Huurprijs
€ 1.435,-  
Servicekosten
€ 60,-
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bart van der Leckplantsoen 44 , Amsterdam

Prachtig wonen in dit appartement in het Overtoomse Veld aan het Bart van der Leckplantsoen, vlakbij de ring van Amsterdam en op fietsafstand van de grachtengordel. Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke appartement in het Bart van der Leckplantsoen. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 91m2 en is gebouwd in 2015.

Hip wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Bart van der Leckplantsoen 44 is gelegen in de buurt Overtoomse Veld Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
Lees snel verder hoe u in aanmerking kunt komen voor deze woning.

* De foto’s zijn van een vergelijkbare (model)woning en geven een goed beeld van de indeling van de woning. De woning wordt ongemeubileerd aangeboden.

Bijzonderheden
Inclusief parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage

Omgeving
Het appartement is gelegen in het stadsdeel Amsterdam West, dichtbij het prachtige Rembrandtpark. Hier is voldoende ruimte voor sport en ontspanning. Ook de Sloterplas biedt tal van recreatiemogelijkheden. Op loopafstand is het Mercatorplein. De buurt rond dit plein is rijk aan café's, restaurants en winkels. Een biertje drinkt u bij Fritz, koffie bij White label Coffee en een lekkere lunch of diner haalt u bij Bar Baarsch, Zürich of Café Cook. Floor 17, op de hoogste verdieping van het nabijgelegen Ramada hotel, biedt een fantastisch uitzicht over de stad. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Mercatorplein en bij het onlangs vernieuwde winkelcentrum aan het August Allebeplein. De bereikbaarheid is zeer goed. Het centrum van Amsterdam is dichtbij. Met 15 minuten fietsen staat u midden op de Dam of bent u in de Jordaan. Op enkele minuten lopen bevinden zich tram-, bus- en metrohaltes. Ook het NS-station Lelylaan is vlakbij gelegen. Met de auto heeft u een uitstekende aansluiting op de ring A10 (afslag S105).

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

inclusief parkeerplaats
>IJdoornlaan 1549

Amsterdam

IJdoornlaan 1549

€ 1.215
Amsterdam
inclusief parkeerplaats
>Bijlmerdreef 606

Amsterdam

Bijlmerdreef 606

€ 1.100
Amsterdam
centrum
>Jan van Galenstraat 1 K

Amsterdam

Jan van Galenstraat 1 K

€ 1.590
Amsterdam
inclusief parkeerplaats
>Osdorper Ban 961

Amsterdam

Osdorper Ban 961

€ 1.160
Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij: