Amsterdam

Bart van der Leckplantsoen 60

€ 1.310,-
per direct beschikbaar
Soort woning
Appartement
Zonligging
Z
Woonoppervlakte
91m2
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Huurprijs
€ 1.310,-  
Servicekosten
€ 60,-
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bart van der Leckplantsoen 60 , Amsterdam

Prachtig wonen in dit appartement in het Overtoomse Veld aan het Bart van der Leckplantsoen, vlakbij de ring van Amsterdam en op fietsafstand van de grachtengordel. Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke appartement in het Bart van der Leckplantsoen. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 91m2 en is gebouwd in 2015.

Hip wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Bart van der Leckplantsoen 60 is gelegen in de buurt Overtoomse Veld Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
Lees snel verder hoe u in aanmerking kunt komen voor deze woning.

* De foto’s zijn van een vergelijkbare (model)woning en geven een goed beeld van de indeling van de woning. De woning wordt ongemeubileerd aangeboden.

Bijzonderheden
Inclusief parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage

Omgeving
Het appartement is gelegen in het stadsdeel Amsterdam West, dichtbij het prachtige Rembrandtpark. Hier is voldoende ruimte voor sport en ontspanning. Ook de Sloterplas biedt tal van recreatiemogelijkheden. Op loopafstand is het Mercatorplein. De buurt rond dit plein is rijk aan café's, restaurants en winkels. Een biertje drinkt u bij Fritz, koffie bij White label Coffee en een lekkere lunch of diner haalt u bij Bar Baarsch, Zürich of Café Cook. Floor 17, op de hoogste verdieping van het nabijgelegen Ramada hotel, biedt een fantastisch uitzicht over de stad. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Mercatorplein en bij het onlangs vernieuwde winkelcentrum aan het August Allebeplein. De bereikbaarheid is zeer goed. Het centrum van Amsterdam is dichtbij. Met 15 minuten fietsen staat u midden op de Dam of bent u in de Jordaan. Op enkele minuten lopen bevinden zich tram-, bus- en metrohaltes. Ook het NS-station Lelylaan is vlakbij gelegen. Met de auto heeft u een uitstekende aansluiting op de ring A10 (afslag S105).

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

1 slaapkamer
>Lutmastraat 175 P

Amsterdam

Lutmastraat 175 P

€ 1.180
Amsterdam
uniek wonen
>Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 42 C

Amsterdam

Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 42 C

€ 1.277
Amsterdam
inclusief parkeerplaats
>Bijlmerdreef 606

Amsterdam

Bijlmerdreef 606

€ 1.100
Amsterdam
inclusief parkeerplaats
>Bijlmerdreef 564

Amsterdam

Bijlmerdreef 564

€ 1.175
Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij: