p

Amsterdam

Erich Salomonstraat 74

€ 2.200,-
5 slaapkamers
Soort woning
Eengezinswoning Eindwoning
Woonoppervlakte
240m2
Aantal Slaapkamers
5
Huurprijs
€ 2.200,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Bibi Strijbosch (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Terug naar boven

Erich Salomonstraat 74 , Amsterdam

Te huur: Prachtige woning op eilandenrijk IJburg!!

Eilandenrijk wonen
IJburg is een prachtige nieuwe stadswijk op zeven kunstmatige eilanden in het IJmeer aan de oostrand van Amsterdam. Op IJburg woont u direct aan het IJmeer en toch slechts op een steenworp afstand van het hart van Amsterdam. Woningen in alle klassen en prijzen met een grote variëteit aan stijlen. De eilanden hebben allemaal een eigen karakter, waarbij het water een grote rol speelt. Het grootste eiland van het eilandenrijk is het centraal gelegen Haveneiland. Het eiland is in twee delen aangelegd: Haveneiland Oost en Haveneiland West. Op dit laatste eiland ligt de woning aan de Erich Salomonstraat 84. Direct in de buurt ligt het Ed Pelsterpark. In dit park is volop ruimte op te sporten, te zonnen of te picknicken.

Omgeving en bereikbaarheid
Het eilandenrijk IJburg heeft zijn eigen voorzieningen op het gebied van winkelen, uitgaan, recreëren en sporten. Ook wat betreft cultuur, zorg, kinderopvang en onderwijs is het aanbod groot. Er zijn kinderdagverblijven, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. IJburg is daarnaast ook een groene stadswijk met parken, veel water, speelplekken en het Diemerpark op loopafstand. Er is een winkelcentrum, een postagentschap en er zijn diverse winkels op de IJburglaan en de Diemerparklaan. De IJtram rijdt in 20 minuten van en naar Amsterdam CS. Ook per auto en per fiets is IJburg prima bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Entree met meterkast; woonkamer met keukenblok; trap naar...

-1: woonkeuken met ruime inpandige berging; trap naar...

1: 3 ruime slaapkamers; badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel; toilet met fontein; trap naar...

2: tuinkamer; slaapkamer aan de voorzijde; twee badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet; toegang tot het dakterras.

Voorwaarden
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoning en een bezichtiging zijn als volgt:
- U dient zich bij REBO Huurwoning in te schrijven door middel van het inschrijfformulier, te vinden op onze website (REBO Huurwoning). Onvolledige inschrijvingen worden niet in behandeling genomen;
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd;
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 1.800,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 1.800,00 = € 7.200,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld of 13e maand. Bij gepensioneerden hanteren wij een inkomenseis van 3,5 x de maandhuur.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

prachtig uitzicht
>Prins Hendrikkade 176  D9

Amsterdam

Prins Hendrikkade 176 D9

19m2
1
€ 825
Amsterdam
centrum
>Prins Hendrikkade 176  B4

Amsterdam

Prins Hendrikkade 176 B4

90m2
3
€ 1.675
Amsterdam
inclusief parkeerplaats
>Fritz Dietrich Kahlenbergstraat  54 D

Amsterdam

Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 54 D

128m2
2
€ 1.583 p.m.
Amsterdam
centrum
>Eerste Helmersstraat 16 B

Amsterdam

Eerste Helmersstraat 16 B

67m2
4
€ 1.500
Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona