p

Amsterdam

Jan van Galenstraat 1 E

€ 1.612,-
6 dagen geleden
complex met lift
Soort woning
huurwoning 4 kamer appartement
Woonoppervlakte
112m2
Aantal Slaapkamers
3
Huurprijs
€ 1.612,-  
Aangeboden sinds
6 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Eala Pierens

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Terug naar boven

Jan van Galenstraat 1 E, Amsterdam

Jan van Galenstraat 1E

Per  direct kunnen we dit ruime 4 kamer appartement gelegen op de 1e woonlaag van dit iconische complex aanbieden.
Gebouwencomplex

 De Piramides ligt in Amsterdam, stadsdeel West, naast het Marcanti College en recht tegenover Food Center Amsterdam (de voormalige Centrale Markthallen). Het gebouw werd ontworpen door architect Sjoerd Soeters .
Het met bakstenen beklede bouwwerk bestaat uit twee in elkaar geschoven 'piramides', driehoekige torens van elk 55 meter hoog.  De piramides hebben ieder een lift, een trappenhuis en terrassen aan de zijkanten. Het gebouw bevat in totaal 82 appartementen. Op de begane grond bevindt zich onder meer een crèche en een galerie.

Het appartement ligt op de 1e etage van dit bijzondere gebouw in stadsdeel  De Baarsjes. Op de fiets bent u binnen 5 minuten in de Jordaan. Met de auto binnen 5 minuten op de ring A10 en binnen 15 minuten op Schiphol. In de directe omgeving zijn leuke winkels te vinden op de Jan Evertsenstraat, en gezellige cafés en restaurants zoals Café Cook, Buurman & Buurman, White Label Coffee, Zurich en Radijs. Op de fiets bent u zo bij de bekende Amsterdamse markten: Ten Katemarkt, De Hallen, de Slatuinen. Het is 2 kilometer wandelen naar het Vondelpark of Westerpark en om de hoek bevinden zich het Erasmuspark en Rembrandtpark. Het appartement is gelegen in een gebied met uitstekende openbaar vervoersverbindingen, waardoor u een snelle en directe verbinding met zowel CS als Sloterdijk hebt. De Baarsjes is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewilde wijken van Amsterdam. In alle opzichten een toplocatie in een bijzonder gebouw.

Indeling: Via de hal komt u in de grote ruime woonkamer met halfopen keuken. De halfopen luxe keuken is voorzien van diverse  inbouw apparatuur, zoals een inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de hal zijn ook de 3 slaapkamers bereikbaar. De badkamer heeft een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel.  

De foto’s zijn van een andere woning, dit betreft een ander  type maar hierdoor krijgt u een indruk van de indeling  van deze woning.

Kenmerken     
Adres: Jan van Galenstraat 1E te Amsterdam
4-kamer appartement
gelegen op de 1e verdieping
voorzien van balkon
Woonoppervlakte: 112m2


Bijzonderheden
architectonisch bijzonder ontwerp
badkamer voorzien van wastafel, ligbad en douche
Huurprijs: € 1.612,00 per maand
Servicekosten: € 123,00 per maand
Beschikbaar: per direct
Minimale huurperiode: 12 maanden


* WONINGDELERS EN/OF STUDENTEN UITGESLOTEN *

REBO Huurwoning voorwaarden:
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 1.735,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x €1.735,00 = € 6.940,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld. Dit alles is op basis van 2 inkomen.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Garage
>Jan van Galenstraat (Parkeerplaats in de garage) 1

Amsterdam

Jan van Galenstraat (Parkeerplaats in de garage) 1

€ 125
Amsterdam
inclusief parkeerplaats
>Fritz Dietrich Kahlenbergstraat  54 D

Amsterdam

Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 54 D

128m2
2
€ 1.583 p.m.
Amsterdam
>Bernhard Eilershof  3

Amsterdam

Bernhard Eilershof 3

110m2
4
€ 1.585
Amsterdam
cadeaubon
>Prins Hendrikkade 176 B2

Amsterdam

Prins Hendrikkade 176 B2

61m2
1
€ 1.475
Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona