Amsterdam

Papaverhof 45

€ 1.560,-
Vandaag
nieuwbouw
Soort woning
Appartement
Zonligging
ZW
Parkeersituatie
Eigen parkeerplaats in parkeergarage
Woonoppervlakte
63m2
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
2
Huurprijs
€ 1.560,- 
Servicekosten
€ 65,-
Beschikbaar per
--
Status
Beschikbaar
Energielabel
A
Verwarming
WKO installatie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Papaverhof 45 , Amsterdam

NIEUWBOUWPROJECT REPUBLICA IN AMSTERDAM-NOORD
3-kamerappartement – Papaverhof 45

KENMERKEN
Adres: Papaverhof 45 te Amsterdam
Type: 3-kamerappartement mét parkeerplaats
Woonoppervlakte: 63 m²
Verdieping: gelegen op de 2e verdieping
Aantal kamers: 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers
Buitenruimte: balkon van circa 9 m2, gelegen op het Zuidwesten
Energielabel: A (onder voorbehoud)
Parkeren: 1 parkeerplaats in de parkeerkelder

BIJZONDERHEDEN
- complete, moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur
- comfortabele badkamer met inloopdouche
- verwarming via duurzame WKO-installatie
- interne berging met wasmachine-aansluiting en technische installaties
- eigen (fietsen)berging in de kelder

HUURPRIJS EN OPLEVERING
- Huurprijs per maand: € 1.560,00 inclusief parkeerplaats.
- Servicekosten per maand: circa € 65,00 (onder voorbehoud, definitief bedrag volgt later)
- Waarborgsom: minimaal 1x maandhuur
- Oplevering: De bouw is in volle gang. Vooralsnog kunnen we slechts een prognose van oplevering geven. De verwachting is dat het appartement rond JUNI 2023 gereed is.

HET PROJECT
Republica is een mix van creatieve bedrijven, co-working spaces, huur- en koopwoningen, een hip hotel, recreatie en een café met pleintjes en straatjes die is gericht op maximale kruisbestuiving tussen de verschillende onderdelen. Dit stadsstaatje bestaat uit zes stoere gebouwen die met elkaar zijn verbonden door aantrekkelijke buitenpleinen met verschillende karakters.

DE APPARTEMENTEN
In het gebouw genaamd Short Guy, bevinden zich 23 huurappartementen.
Short Guy is, in short, een supertof gebouw dat refereert aan het industriële verleden van Buiksloterham. Aan de havenstructuur van betonnen kolommen en metalen containers. Wie goed kijkt ziet dit duidelijk terug. Alleen zijn deze ‘containers’ van stoer gerecycled donkergrijs beton met, eveneens gerecyclede, antraciete beplating. Short Guy past helemaal in het circulaire masterplan van Republica en Buiksloterham.

De 23 appartementen zijn verdeeld over 5 woonlagen. Er zijn verschillende woningtypes: studio’s, 2- én 3-kamerappartementen. Alle appartementen hebben (op 1 studio na) een eigen buitenruimte. De keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur en de comfortabele badkamers van een inloopdouche. Aan 10 appartementen is een parkeerplaats gekoppeld.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Republica ligt in het bruisende en ondernemende Amsterdam-Noord. Een stoer stukje stad met een rijke historie, industriële bedrijvigheid en eigentijdse restaurants. Met vijf minuutjes fietsen sta je bij de A’DAM Toren en met 10 minuten trappen sta je in Waterland. Winkels, scholen, openbaar vervoer; Noord is populairder dan ooit.

Wil je naar de andere kant van de stad? Bus 38 stopt om de hoek op de Distelweg en rijdt tot aan metrostation Noord. Daar kun je op de Noord/Zuidlijn stappen, die je onder het centrum van Amsterdam door naar Zuid brengt. Moet je buiten de stad zijn? Op vijf minuutjes fietsen ligt de pont over het IJ, naar het Centraal Station. En met de auto sta je in een mum van tijd op de ring A10, vanwaar je alle richtingen op kunt.

DUURZAAMHEID
De ambitie voor Buiksloterham op het gebied van circulariteit en duurzaamheid is groot. Daarnaast is er veel aandacht voor biodiversiteit.
Republica is een uitermate duurzaam stadsstaatje. Het wekt zijn eigen energie op door middel van zonne¬panelen en warmte-koudeopslag. Energie die via het Smart Grid, een slim elektriciteitssysteem, onderling kan worden uitgewisseld en worden opgeslagen in de batterij van Republica.

Republica maakt in hoge mate gebruik van recyclebare bouw¬materialen. Daarnaast helpen de groene daken tegen overver¬hitting en is Republica ‘rainproof’: infiltratiekratten vangen het (overtollige) regenwater op en kunnen dit via een smartflow-¬systeem vertraagd afvoeren. De groene sedum daken, geveltuinen en het groen op de pleinen zorgen samen met de nestkasten voor gier¬zwaluwen en vleermuizen voor een grotere biodiversiteit in Republica en de rest van Buiksloterham.

INTERESSE?
- Maak kosteloos een account aan via rebohuurwoning.nl
- Dien zogenoemde ‘bezichtigingsaanvragen’ in voor maximaal 2 woningen van je voorkeur.
- Lever alle gevraagde documenten aan. Let op dat er een inkomenseis van minimaal 4x huurprijs geldt.
- BEZICHTIGEN: Wegens veiligheidsrichtlijnen op de bouw is het niet mogelijk om de woningen te bezichtigen. Je huurt deze woning in principe op basis van het beeldmateriaal en de digitale informatie. Mocht je een woning gaan huren en we in de toekomst een kijkmogelijkheid kunnen organiseren op de bouw, dan word je hierover geïnformeerd.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

>Bert Haanstrakade 2040

Amsterdam

Bert Haanstrakade 2040

€ 1.020
Amsterdam
inclusief parkeerplaats
>Osdorper Ban 855

Amsterdam

Osdorper Ban 855

€ 1.285
Amsterdam
nieuwbouw
>Papaverhof 55

Amsterdam

Papaverhof 55

€ 1.375
Amsterdam
nieuwbouw
>Papaverhof 41

Amsterdam

Papaverhof 41

€ 1.355
Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij: