Arnhem

Acaciastraat e.o.

€ 750,-
€ 800,-
Complex
Complex
Acaciastraat e.o.
Huurprijs
€ 750,- tot € 800,- 
Status
Regelmatig Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

4063 78 woningen Acaciastraat , Arnhem

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en hou onze website in de gaten.

Gelegen in Arnhem liggen deze prachtige woningen. De woningen zijn gelegen in de buurt Arnhemse Allee. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woningen zijn redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Arnhem, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Interesse?
Regelmatig komen er eengezinswoningen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en houd onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod, dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne eengezinswoningen vindt u terug op onze website bij de meest gestelde vragen.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

via wonenbijbouwinvest.nl
>Willem van Kleeflaan 11

Arnhem

Willem van Kleeflaan 11

2
€ 1.193
Arnhem
complex met lift
>Juventastraat 171

Arnhem

Juventastraat 171

€ 1.030
Arnhem
tuin op 't zuiden
>Plataanstraat 22

Arnhem

Plataanstraat 22

€ 850
Arnhem
Complex
>4212A 24 woningen Venlosingel

Arnhem

4212A 24 woningen Venlosingel

€ 815
Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: