p

Arnhem

Hemelrijk 39

€ 542,-
centrum
Soort woning
huurwoning appartement
Woonoppervlakte
35m2
Aantal Slaapkamers
1
Huurprijs
€ 542,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Lucinda van Ruler - Schrievers

Lucinda van Ruler - Schrievers

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

0313 - 490 280

Terug naar boven

Hemelrijk 39 , Arnhem

Een twee kamer appartement op de vierde verdieping gelegen in het centrum van Arnhem.

Kenmerken:
Soort woning: 2- kamer appartement
Oppervlakte: circa 38 m²
Bouwjaar: 1978
Buitenruimte: Balkon
Schuur/berging: Berging in de kelder
Bijzonderheden: Gelegen in het centrum van Arnhem.

* foto's tonen een gelijksoortig appartement

Huurprijs:
Huurprijs: € 542,50 per maand
Servicekosten: € 70,00 per maand
Bijdrage CV kosten: € 90,00 per maand
Beschikbaar per 01 november 2020

Indeling:
Het complex ligt in een rustige straat in het midden van het centrum van Arnhem gelegen. De verscheidenheid van de appartementen zorgt voor individualiteit en de kleinschaligheid per verdieping garandeert de privacy van de bewoner.

Bereikbaarheid:
Binnen enkele minuten bevindt u zich op de markt op zaterdag ochtend en op slechts 10 minuten loopafstand vindt u Stadspark Sonsbeek waar u kan genieten van een heerlijke wandeling of lekker een stukje kan joggen. Tevens kent Arnhem een grote diversiteit aan lunchgelegeheden, kroegjes, cafe's en restaurants. Ook dit vindt u allemaal op loopafstand. Ook het parkeren is geen probleem, uw auto kan kwijt in een van de drie grote parkeergarages of de parkeerplekken in de centrumring voor slechts €141,00 per jaar.


Inschrijfvoorwaarden:
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen? Dat is mogelijk na inschrijving bij 'REBO Huurwoning' als woningzoekende.

- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website www.rebohuurwoning.nl;
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat er gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 1 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij u de inschrijving compleet aan te leveren.
- U kunt op het inschrijfformulier heel breed of heel concreet aangeven waar u een woning zoekt.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. De inkomenseis voor deze huurwoning is als volgt: uw bruto maandinkomen dient minimaal gelijk te zijn aan 3 x de huurprijs per maand. Bijvoorbeeld bij een huurwoning met een huur van € 1.000,00 per maand, dient het minimale bruto maandinkomen gelijk te zijn aan 3 x € 1.000,00 = € 3.000,00 per maand. Een tweede inkomen nemen wij volledig mee in de inkomensberekening.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen nemen wij dan ook niet mee in onze berekening.
- Indien wij u na inschrijving een woning kunnen toewijzen dan reserveren wij de woning enkele dagen voor u zodat u de woning kunt gaan bezichtigen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona