Arnhem

Novahof 61

€ 1.320,-
luxe appartement
Soort woning
Huurwoning Appartement
Woonoppervlakte
110m2
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 1.320,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Lucinda van Ruler - Schrievers

Lucinda van Ruler - Schrievers

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

0313-490280

Terug naar boven

Novahof 61 , Arnhem

Per 01 februari 2021 komt dit luxe 3-kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 110 m² beschikbaar. Het appartement heeft een volledig ingerichte keuken en badkamer met dubbele wastafel en douchecabine. Het complex Velperparc ligt op 10 minuten fietsen van het centrum en 12 minuten fietsen van station Arnhem Centraal.

* foto's geven een impressie, deze zijn niet van het betreffende appartement.

De inschrijving voor deze woning verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor deze woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona