Assen

Papayapad 22

€ 918,-
nieuwe keuken
Soort woning
Eengezinswoning
Zonligging
W
Woonoppervlakte
110m2
Aantal Slaapkamers
3
Voor- en achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 918,-  
Status
Beschikbaar
Energielabel
B
Zonnepanelen
Ja
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Papayapad 22 , Assen

Royale hoekwoning met nieuwe keuken, 3 slaapkamers en een zeer ruime zolder.

Kenmerken:
- hoekwoning (type A)
- ruime woonkamer
- 3 slaapkamers
- zeer ruime zolder
- voor- en achtertuin
- bouwjaar 2005
- ca. 110 m² woonoppervlakte
- energielabel B

* Getoonde foto's betreffen een vergelijkbare woning en dienen ter impressie.

Huurprijs:
Huurprijs per maand: € 918,00

Indeling:
De woning is voorzien van een nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur (een impressie treft u bij de foto's). Daarnaast is er een luxe badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad.

De woning bestaat uit drie woonlagen. Begane grond: hal met toegang tot toilet, meterkast en voorraadkast; royale woonkamer met open keuken en een deur die toegang geeft tot de achtertuin. Eerste etage: drie ruime slaapkamers en de luxe badkamer. Tweede etage: zeer ruime zolder, CV-opstelling (HR combi installatie) en wasmachine- en droger aansluiting.

Omgeving en voorzieningen:
De woning is gelegen in de vriendelijke, ruim opgezette en nette wijk "Kloosterveen" te Assen. Deze wijk voorziet in voldoende openbare parkeermogelijkheden en diverse groenstroken. Winkels, scholen, sportgelegenheid en diverse andere voorzieningen zijn in de nabije omgeving gelegen.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: