Bemmel

Gersthof 44

€ 843,-
Vandaag
nabij voorzieningen
Soort woning
Eengezinswoning
Parkeersituatie
Openbaar parkeren
Woonoppervlakte
113m2
Aantal Slaapkamers
4
Achtertuin
Ja
Voortuin
Ja
Voor- en achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 843,-  
Aangeboden sinds
01-03-2021
Status
Verhuurd
Energielabel
C
Verwarming
CV ketel
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Lucinda van Ruler - Schrievers

Lucinda van Ruler - Schrievers

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

0313-490280

Terug naar boven

Gersthof 44 , Bemmel

Eengezinswoning met nieuw toilet en nieuwe badkamer. Op loopafstand van diverse voorzieningen, ideaal voor de inwoner die dorps wil wonen maar toch in de buurt van allerlei stadse voorzieningen.

Kenmerken:
Woonoppervlakte: 113 m²
Woonkamer: ca. 31 m²
Keuken: c.a 8 m²
Slaapkamer 1: ca. 12 m²
Slaapkamer 2: ca. 11 m²
Slaapkamer 3: ca. 7 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Slaapkamer 4: ca. 20 m²
Bouwjaar: 1980
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Stenen berging
Openbaar parkeren
Woning beschikt over EPA-label C

Huurprijs:
Huurprijs per maand: € 843,00
Beschikbaar: Per 01 maart 2021

Indeling:
In de hal bevindt zich het toilet (in 2021 vernieuwd), de meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping, waar de 3 slaapkamers en de badkamer zich bevinden. De badkamer is in 2021 vernieuwd en voorzien van een douche, dubbele wastafel en tweede toilet. De zolder is te bereiken via de vaste trap, waar een mogelijkheid is voor een 4e slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de opstelling cv-ketel en bergruimte.

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in wijk ´t Hoog in het noorden van Bemmel, deels tegen het centrum aan. De meeste winkels en een groot aantal voorzieningen bevinden zich in en rond het centrum. Bemmel heeft diverse basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Tevens beschikt Bemmel over een college waar vmbo, have en vwo gevolgd kan worden. Bemmel kent een bloeiend verenigingsleven en diverse sportgelegenheden, zoals scouting, tennisbanen, sporthallen, voetbalvelden, hockeyvelden en een overdekt zwembad.

Bereikbaarheid:
In Bemmel heeft u directe aansluitingen op de wegen A15, A325 en N325. Bemmel ligt tussen de steden Arnhem en Nijmegen en is via het openbaar vervoer goed bereikbaar per bus. Bushalte De Rosmolen bevindt zich op 1 minuut loopafstand. Hier vertrekt buslijn 35 2 keer per uur van en naar Bemmel-Elst-Zetten. In het centrum bij bushalte Papenstraat vertrekken er diverse buslijnen, te weten: 33 (Arnhem CS – Bemmel – Nijmegen CS), 74 (Velp – Bemmel) en 300 (Arnhem CS – Nijmegen Heyendaal).

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.
En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 31 m²
Keuken: c.a 8 m²
Slaapkamer 1: ca. 12 m²
Slaapkamer 2: ca. 11 m²
Slaapkamer 3: ca. 7 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Slaapkamer 4: ca. 20 m²

Foto's tonen soortgelijke woning.
Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona