Doetinchem

Ruimzichtlaan

€ 880,-
€ 1.460,-
Complex
Complex
Ruimzichtlaan
Buurt
Het Loo
Bouwjaar
2010
Min Aantal Slaapkamers
2
Max Aantal Slaapkamers
3
Huurprijs
€ 880,- tot € 1.460,- 
Servicekosten
€ 95
Status
Regelmatig Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Appartementengebouw Zutphen , Doetinchem

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en hou onze website in de gaten.

Royale 3- of 4 kamer appartementen voorzien van grootte raampartij met veel licht en luxe afwerking van badkamer, keuken en toilet.

Kenmerken:
Soort woning: appartement
Oppervlakte: vanaf 94 m²
Aantal kamers: 3 of 4 kamers
Bouwjaar: 2010
Buitenruimte: balkon of terras
Ligging buitenruimte: West of Oost
Schuur/berging: inpandige berging
Parkeerplaats: eigen parkeerplaats in parkeergarage


Bijzonderheden:
Luxe badkamer en keuken compleet afgewerkt, optimale geluidsisolatie, duurzame en comfortabele installaties, videofooninstallatie, afgesloten bewonersgarage met elektronische toegangscontrole en uitsluitend voor bewoners toegankelijke rustige binnentuin.


Indeling:
De appartementen aan de Ruimzichtlaan bestaan uit 4 complexen, drie Urban villa’s en de appartementen in het kopblok. De Urban villa’s bestaan per complex uit 11 appartementen waarvan 4 verschillende typen.
U komt binnen in de hal waar zich het toilet en de videofooninstallatie bevindt. Aansluitend bevindt zich de ruime woonkamer, luxe half open keuken, berging/CV-ruimte met aansluitingen wasapparatuur, 2 of 3 slaapkamers, badkamer met bad, douche, en wastafel. Enkele appartementen beschikken over een tweede toilet in de badkamer.
De bel-etage appartementen op de eerste verdieping hebben een open trap in de woonkamer die verbonden is met een extra ruimte op de begane grond. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor een werkplek aan huis of als hobbykamer in te richten.
Voor de specifieke indelingen per type appartement kunt u contact met ons opnemen of de individuele aanmeldingen op internet bekijken.

Omgeving en voorzieningen:
het Lookwartier tussen de Loolaan, de Ds. van Dijkweg, de Hofstraat en de Keppelseweg in de luwte naast het centrum, op loopafstand van de Kruisbergse bossen en het groene buitengebied.
Wonen in het Lookwartier is wonen op een kruispunt van mogelijkheden. De één statig en markant aan de nieuwe Ruimzichtlaan, de ander ruim, rustig en groen richting de Loolaan en de volgende weer stads en sfeervol in de nabijheid van de nieuwe schouwburg Amphion. In het Lookwartier staan 3 riante Urban Villa\'s aan de nieuwe Ruimzichtlaan. Qua stijl en elegantie sluiten ze naadloos aan bij de 19de eeuwse sfeer van groots wonen in de omgeving. Aan de rand van centrum gelegen. Buslijnen, station en ontsluiting wegen (A18) zijn in de directe nabijheid aanwezig.

Interesse?
Regelmatig komen er appartementen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en houd onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod, dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne appartementen vindt u terug op onze website bij de meest gestelde vragen.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>2664 Wijnbergen Doetinchem

Doetinchem

2664 Wijnbergen Doetinchem

Doetinchem
Complex
>2637 Hoefbladveld Doetinchem

Doetinchem

2637 Hoefbladveld Doetinchem

€ 875
Doetinchem
Complex
>Appartementengebouw Groenlo

Doetinchem

Appartementengebouw Groenlo

€ 880
Doetinchem
Complex
>2297 Buitenplaats Wijnbergen Doetinchem

Doetinchem

2297 Buitenplaats Wijnbergen Doetinchem

€ 995
Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij: