Duivendrecht

Astronautenweg 46

€ 1.247,35
Vandaag
inclusief parkeerplaats
Soort woning
Appartement
Zonligging
ZO
Parkeersituatie
Eigen terrein
Woonoppervlakte
73m2
Inhoud
183m3
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
1
Huurprijs
€ 1.247,35 
Servicekosten
€ 55,-
Beschikbaar per
01-05-2023
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Verwarming
CV ketel
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Andy Nguyen

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Terug naar boven

Astronautenweg 46 , Duivendrecht

Bent u op zoek naar een leuk 3-kamer appartement in het Park Zonnehof te Duivendrecht, dan is de Astronautenweg 46 een perfecte appartement voor u.
Prachtig omringd door hoge bomen, op het terrein van een voormalige school, worden appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd. De locatie kent een zeer goede bereikbaarheid, zowel met openbaar- als eigen vervoer. Winkelcentrum Dorpsplein ligt aan de overkant van de weg dat op loopafstand is en diverse speelvoorzieningen voor de (toekomstige) kleinere bewoners van dit mooie plan. Zowel de woningen als appartementen worden kwalitatief hoogwaardig opgeleverd.

*De foto’s zijn van een vergelijkbare woning en geven een goed beeld van de indeling van de woning

Kenmerken
Adres: Astronautenweg 46
Type: 3-kamer appartement
Oppervlakte: 73 m2
Verdieping: Gelegen op de 01e etage
Aantal kamers: 3 kamers waarvan 2 slaapkamers
Bouwjaar: 2020
Buitenruimte: Balkon
Ligging buitenruimte: Zuidoosten
Huurprijs € 1.247,35 per maand
Servicekosten € 55,00 per maand
Beschikbaar per: 01 mei 2023

Bijzonderheden:
Eigen parkeerplaats op eigen terrein;
Eigen berging op de begane grond;
Balkon gelegen op het zuidoosten;

De woning:
Het appartement heeft een luxe open keuken in hoek opstelling met zwarte composietstenen aanrechtblad, compleet met koelvriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer toegang heeft tot badkamer. Badkamer met aparte douche met glazen scherm, wastafel, ligbad en tweede toilet. Berging voorzien van opstelplaats voor wasmachine en droger. Tweede berging op de begane grond. Tevens is het appartement voorzien van vloerverwarming. Balkon op het zuidoosten.

Omgeving en voorzieningen
In Park Zonnehof woon je omgeven door groen en water, vlakbij het oude dorpshart van Duivendrecht. De bereikbaarheid naar Amsterdam is fantastisch, met 5 minuten zit je op de A10 en met een kwartier in Amsterdam centrum. Ben je sportief aangelegd? Dan kun je zelfs kiezen voor de fiets! Met 20 minuten fietsen langs de Amstel sta je op een van de grachten van Amsterdam.

Interesse
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.
En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>2458 Park Zonnehof Duivendrecht

Duivendrecht

2458 Park Zonnehof Duivendrecht

Duivendrecht

REBO Groep is aangesloten bij: