Ede

Scherf 1

€ 900,-
€ 1,-
Complex
Soort woning
Appartement
Eengezinswoning
Complex
Scherf 1
Buurt
De Venen en Zanden
Parkeersituatie
Parkeren op eigen terrein
Bouwjaar
2013
Beschrijving ruimtes
Berging aanwezig
Min Aantal Slaapkamers
2
Max Aantal Slaapkamers
3
Balkon
Ja
Achtertuin
Ja
Voortuin
Ja
Voor- en achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 900,- tot € 1,- 
Servicekosten
€ 50
Status
Regelmatig Beschikbaar
Energielabel
a
Verwarming
stadsverwarming
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Chaima Mallahi

Chaima Mallahi

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Terug naar boven

2181 Kernhem Scherf 1 , Ede

Prettig wonen in een groene omgeving. Ruime eengezinswoningen- en appartementen in de jonge wijk Ede Kernhem. Voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, station en uitvalswegen in de directe omgeving gelegen.

Kenmerken
- Projectnaam: Kernhem Scherf 1 te Ede
- Adressen: Mauvezand 9 t/m 67.
- Wijk: Kernhem Scherf 1
- 30 Eengezinswoningen
- Woonoppervlakte: 114 tot 121 m2.
- 4 kamers, 3 slaapkamers
- Bouwjaar 2013
- Energielabel: A
- Berging aanwezig
- Parkeren op eigen terrein
- Tuin aanwezig op Westen of Oosten
- Doelgroep huurders: divers
- Huurprijs per maand: € 900,00 t/m 1.300,00 (2021/2022)

- Adressen appartementen: Mauvezand 1 t/m 7 en Lagewoud 26 t/m 86.
- Wijk: Kernhem Scherf 1
- 36 appartementen
- Woonoppervlakte: 88 tot 128 m2.
- 3 of 4 kamers, 2 of 3 slaapkamers
- Bouwjaar 2013
- Balkon aanwezig op Westen of Zuiden
- Energielabel: A
- Berging aanwezig
- Eigen parkeerplaats
- Balkon aanwezig op Westen of Zuiden
- Doelgroep huurders: divers
- Huurprijzen per maand van € 900,00 t/m 1.300,00 (2021/2022)
- Voorschot servicekosten per maand: € 50,00 (2021/2022)

Bijzonderheden woningen
Aan de noordkant van Ede ligt de prachtige en vooral groene wijk: Kernhem. Deze wijk is opgebouwd uit zogenaamde scherven waarvan scherf 1 onderdeel uitmaakt. Hier vindt u de 30 ruime eengezinswoningen gelegen aan het Mauvezand. De eengezinstussenwoningen hebben een oppervlakte van 114 of 121 m². Een aantal van deze woningen zijn voorzien van een erker. De hoekwoningen hebben een oppervlakte van 116 of 123 m². Naast de ruime woonkamer beschikken de woningen over een fraai afgewerkte en complete luxe keuken voorzien van composiet aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur.

Op de 1e verdieping treft u drie slaapkamers, een luxe badkamers voorzien van een wastafel, ligbad, separate douche en een tweede toilet.
De tweede verdieping bereikt u via een vaste trap. Hier vindt u een ruime zolderruimte, en opstelplaats voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden appartementen
Aan de noordkant van Ede ligt de prachtige en vooral groene wijk: Kernhem. Deze wijk is opgebouwd uit zogenaamde scherven waarvan scherf 1 onderdeel uitmaakt. Hier vindt u de 36 appartementen gelegen aan het Lagewoud en Mauvezand. Er is een grote diversiteit binnen het project. U kunt kiezen uit zes verschillende type appartementen met twee of drie slaapkamers variërend van 88 tot 128 m2 groot. De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Ieder appartement beschikt over een berging en een parkeerplaats. De indeling is per appartement verschillend. Zo zijn er appartementen met de keuken beneden en het woongedeelte boven.
De appartementen zijn fraai afgewerkt met een complete luxe keuken voorzien van composiet aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast beschikken de badkamers van de appartementen over dubbele wastafels, ligbad, douche en tweede toilet.

Locatie Kernhem Scherf 1
Aan de ene kant een landgoed waar in de Middeleeuwen de hertog van Gelre al verliefd op was, aan de andere kant het gezellige Ede met z’n theaters, winkels en scholen. Om de hoek liggen het Nationaal Park Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Zo zijn er tientallen redenen om in Kernhem te willen wonen.
Deze wijk is de nieuwste uitbreiding van Ede. Een deel van Kernhem wordt opgebouwd uit zogenaamde ‘Scherven’. De scherven vormen qua oppervlakte het grootste deel van het woongebied en worden gekenmerkt door een meer traditionele verkavelingvorm. In Scherf 1 gaat het om 30 eengezinswoningen. Door de ‘scherven’ krijgt Kernhem een speels karakter. Die prettige sfeer is ook te danken aan het vele groen in de wijk.

Interesse?
Regelmatig komen er in Kernhem Scherf 1 appartementen en woningen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en hou onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een appartement vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne appartementen vindt u terug op onze website bij de meeste gestelde vragen.
Wordt u binnenkort onze nieuwe huurder van Kernhem Scherf 1?

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>Hof van Kernhem

Ede

Hof van Kernhem

€ 1.050
Ede
Complex
>Torenstraat 2A t/m 2H

Ede

Torenstraat 2A t/m 2H

€ 330
Ede
Complex
>2604 Kernhem Scherf 24 Ede

Ede

2604 Kernhem Scherf 24 Ede

€ 1.090
Ede
Complex
>Kernhem Scherf 20

Ede

Kernhem Scherf 20

Ede

REBO Groep is aangesloten bij: