Ede

De Halte 297

€ 917,50
6 dagen geleden
Soort woning
Appartement
Zonligging
O
Woonoppervlakte
91m2
Aantal Slaapkamers
2
Woonlaag
-1
Huurprijs
€ 917,50  
Servicekosten
€ 40,-
Beschikbaar per
01-05-2021
Status
Gereserveerd
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

De Halte 297 , Ede

Wonen in Nova Gelriae is wonen op een toplocatie. In het centrum van Ede, met alle voorzingen zoals winkels, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheid op loopafstand. Het appartement aan De Halte 297 heeft dit alles te bieden. U woont hier in een heerlijk 3-kamer appartement voorzien van alle gemakken.
De foto’s betreffen een ander appartement en zijn ter indicatie van indeling en afwerking.

Kenmerken
- De Halte 297 te Ede (6711 NZ)
- 3 kamer appartement, 1e etage
- Oppervlakte: 91 m2
- Bouwjaar: 2012
- Buitenruimte: loggia
- Ligging buitenruimte: oosten
- Berging aanwezig
- parkeerplaats aanwezig op het binnenterrein
- Huurprijs appartement per maand: € 850,00
- Voorschot servicekosten per maand: € 40,00
- Huurprijs parkeerplaats per maand: € 67,50
- Beschikbaar per 01 mei 2021

Bijzonderheden
Gelegen in het centrum met alle voorzieningen binnen handbereik
Ruim appartement met praktische indeling
Duurzaam appartement door Warmte Koude Opslag en vloerverwarming

Het complex
Het appartement aan de Halte 297 maakt onderdeel uit van het complex “Nova Gelria”. Dit markante complex, gebouwd in 2012, is gelegen in het centrum van Ede. De 43 appartementen binnen het complex zijn allen gelegen boven een supermarkt. Aan de binnenzijde van het complex bevindt zich het parkeerdek. Dit parkeerdek is afgesloten voor winkelend publiek en alleen toegankelijk voor bewoners. Onder het complex zijn de individuele bergingen geplaatst. Hierdoor heeft ieder appartement zijn eigen bergruimte. Voor eventuele fietsen is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig op het parkeerdek. Het complex is gebouwd met het oog op duurzaamheid. Alle appartementen zijn dan ook voorzien van een Warmte en Koude Opslag en vloerverwarming, waarmee u de woning in de winter verwarmt en in de zomer koelt.

Het appartement
Vanuit de centrale entree bereikt u middels lift of trap dit op de eerste etage gelegen appartement. U komt binnen in de hal van de woning. Hier treft u beide slaapkamers, de badkamer en het toilet. Slaapkamer 1 (ca. 14 m2) en slaapkamer 2 (ca. 9 m2) zijn beide gelegen aan de gallerijzijde. Aan het einde van de hal treft u de woonkamer. De riante woonkamer met half open keuken (ca. 32 m2) is gelegen aan de voorzijde over de volledige breedte van het appartement. De open keuken, geplaatst in hoekopstelling, is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De loggia op het oosten is te betreden vanuit de woonkamer middels een schuifpui.

Voor dit appartement is een eigen parkeerplaats beschikbaar op het afgesloten binnenterrein.

Omgeving en voorzieningen
Hoewel Ede vanuit het verleden een dorp is, heeft het alle faciliteiten van een moderne stad uit de 21e eeuw. U vindt er dan ook een uitgebreid winkelaanbod binnen handbereik. Daarnaast treft u er twee treinstations waarvan het station Ede-Centrum zelfs op loopafstand. Ook met de auto bent u binnen enkele minuten op de rijks- en snelwegen rondom Ede.

Op cultureel gebied kunt u goed terecht in Ede en direct omgeving. Te denken valt aan Cultura, de zeer uitgebreide bibliotheek en kunstuitleen of CineMec, één van de grootste bioscopen van Nederland. Daarnaast vindt u in Ede tal van restaurants, bistro’s, eetcafés en andere uitgaansgelegenheden.

Ook de natuur is rijk aanwezig in Ede. Te denken valt aan De Edese Heide en de Hoge Veluwe. Prachtige natuurgebieden waar u kunt wandelen en fietsen.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

>Slotveen 8

Ede

Slotveen 8

€ 1.010
Ede
>Aamsveen 12

Ede

Aamsveen 12

€ 1.044
Ede
centrum
>De Halte 361

Ede

De Halte 361

€ 890
Ede
nieuwbouw
>Zuiderveen  44

Ede

Zuiderveen 44

€ 1.090
Ede

REBO Groep is aangesloten bij: