p

Ede

De Halte 327

€ 1.225,-
6 dagen geleden
nabij treinstation
Soort woning
Appartement
Woonoppervlakte
149m2
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 1.225,-  
Aangeboden sinds
6 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Ruben van der Velde

Ruben van der Velde

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

De Halte 327 , Ede

Wonen in Nova Gelriae is wonen op een toplocatie. In het centrum van Ede, met alle voorzingen zoals winkels, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheid op loopafstand. Het appartement aan De Halte 327 heeft dit alles te bieden. U woont hier in een royaal 3-kamer appartement met een zonnige loggia op het zuiden.

De foto’s zijn van een vergelijkbare woning maar geven een goede indruk.

Kenmerken
- De Halte 327 te Ede (6711 NZ)
- 3 kamer appartement, 2e etage
- Type 6
- Oppervlakte: 149 m²
- Bouwjaar: 2012
- Buitenruimte: loggia
- Ligging buitenruimte: Oosten
- Berging aanwezig
- parkeerplaats aanwezig op het binnenterrein
- Huurprijs appartement per maand: € 1160,00
- Voorschot servicekosten per maand: € 40,00
- Huurprijs parkeerplaats per maand: € 65,00
- Per direct beschikbaar
- Volgende huurverhoging per 01 juli 2010

Bijzonderheden:
Gelegen in het centrum met alle voorzieningen binnen handbereik
Riant appartement voorzien van twee loggias op het oosten
Duurzaam appartement door Warmte Koude Opslag en vloerverwarming

Het complex
Het appartement aan de Halte 327 maakt onderdeel uit van het complex “Nova Gelriae”. Dit markante complex, gebouwd in 2012, is gelegen in het centrum van Ede. De 43 appartement binnen het complex zijn allen gelegen boven een supermarkt. Aan de binnenzijde van het complex bevindt zich het parkeerdek. Dit parkeerdek is afgesloten voor winkelend publiek en alleen toegankelijk voor bewoners. Onder het complex zijn de individuele bergingen geplaatst. Hierdoor heeft ieder appartement zijn eigen bergruimte. Voor uw fiets(en) is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig onder het complex en op het parkeerdek. Het complex is gebouwd met het oog op duurzaamheid. Alle woningen zijn dan ook voorzien van een Warmte en Koude Opslag en vloerverwarming. Hiermee verwarmt u in de winter en koelt u de woning in de zomer.

Het appartement
Vanuit de centrale entree bereikt u middels lift of trap dit op de eerste etage gelegen appartement. U komt binnen in de hal van de woning. Hier treft u het toilet, toegang tot de beide slaapkamers, badkamer, en woonkamer. Slaapkamer 1 is ruim en meet ca. 24 m2. De tweede slaapkamer is eveneens een ruime kamer van ca. 14 m2. De riante woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Dankzij de raampartijen en schuifpui naar de loggia heeft de woonkamer veel lichtinval. Naast de loggia op het oosten, geeft de woonkamer toegang tot de open keuken. Achter de keuken bevindt zich nog een extra bergruimte voor de opslag van bijvoorbeeld levensmiddelen of huishoudelijke apparatuur. De woonkamer en keuken meten samen ca. 57 m2. Bij dit appartement behoort een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Omgeving en voorzieningen
Hoewel Ede vanuit het verleden een dorp is, heeft het alle faciliteiten van een moderne stad uit de 21e eeuw. U vindt er dan ook een uitgebreid winkelaanbod binnen handbereik. Daarnaast treft u er twee treinstations waarvan het station Ede-Centrum zelfs op loopafstand. Ook met de auto bent u binnen enkele minuten op de rijks- en snelwegen rondom Ede.

Op cultureel gebied kunt u goed terecht in Ede en direct omgeving. Te denken valt aan Cultura, de zeer uitgebreide bibliotheek en kunstuitleen of CineMec, één van de grootste bioscopen van Nederland. Daarnaast vindt u in Ede tal van restaurants, bistro’s, eetcafés en andere uitgaansgelegenheden.

Ook de natuur is rijk aanwezig in Ede. Te denken valt aan De Edese Heide en de Hoge Veluwe. Prachtige natuurgebieden waar u kunt wandelen en fietsen.

Voorwaarden
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 900,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 900,00 = € 3.600,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bent u gepensioneerd? Dan dient uw bruto maandinkomen 3,5 x de huurprijs te bedragen.
- Het tweede inkomen mag voor 100% worden meegeteld.
- Geheel vrije vestiging.
- Wij wijzen toe op volgorde van inschrijving.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van het appartement.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona