p

Ede

Elias Beeckmanlaan 30

€ 920,-
per direct beschikbaar
Soort woning
Appartement
Woonoppervlakte
84m2
Aantal Slaapkamers
1
Huurprijs
€ 920,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Ruben van der Velde

Ruben van der Velde

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

Elias Beeckmanlaan 30 , Ede

Direct beschikbaar:
2-kamer appartement op de 3e verdieping met een oppervlakte van 84 m2. Deze woning heeft 1 slaapkamer en twee loggias gelegen op het noorden en oosten.

De foto’s zijn van een vergelijkbare woning maar geven een goede indruk.

Kenmerken
- Adres: Elias Beeckmanlaan 30 te Ede
- Appartement
- Oppervlakte: 84 m2
- Aantal kamers: 1 slaapkamer
- Bouwjaar: 2018
- Parkeerplaats: op het parkeerveld naast het complex
- Huurprijs: € 920,00 per maand
- Servicekosten per maand: € 65,00
- Ingangsdatum: 01 oktober 2020

Het appartement
U komt het appartement binnen in de hal vanwaar u toegang heeft tot alle vertrekken.

Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer, een volledig ingerichte keuken (van het merk Bruynzeel. Voorzien van Siemens inbouw-apparatuur zoals een koelvries-combinatie, combimagnetron, inductiekookplaat, vaatwasser en afzuigkap) en een luxe badkamer, voorzien van douche, brede wastafel, design radiator en tweede toilet. Daarnaast is er een aparte berging aanwezig voor extra bergruimte in het appartement.

Het complex
Rijksmonument Elias Beeckman Kazerne is getransformeerd tot een wooncomplex waarbij vele oorspronkelijke functies en karakteristieke elementen van de kazerne zijn behouden. In het complex bevinden zich vier woongebouwen met elk 16 fraaie appartementen in de vrije sector huur. Elk appartement heeft een of meerdere bergingen in de woning en een berging op de begane grond van het gebouw. Parkeren is mogelijk op het terrein naast de afzonderlijke woongebouwen.

Omgeving
In het centraal gelegen Ede woont u bijzonder mooi en rustig. Het gebouw is gelegen tegen de bosrand en dichtbij Intercity station Ede-Wageningen. Het gezellige centrum van Ede ligt op slechts 10 minuten afstand met de fiets. U vindt hier verder alle andere faciliteiten zoals onderwijs, zorg- en sportvoorzieningen.

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 3 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij uw inschrijfformulier compleet aan te leveren.
- U kunt op het inschrijfformulier heel breed of heel concreet aangeven waar u een woning zoekt.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis voor deze woning is: Bij 1 inkomen dient uw bruto jaarinkomen minimaal gelijk te zijn aan minimaal 50 x de huurprijs per maand. Bij 2 inkomens dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal gelijk te zijn aan 70 x de huurprijs per maand. Bent u gehuwd of heeft u een geregistreerd partnerschap? Dan dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal gelijk te zijn aan 50 x de huurprijs per maand.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- Kunnen wij u na inschrijving een woning toewijzen, dan reserveren wij de woning enkele dagen voor u en kunt u gaan bezichtigen.  

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

nabij treinstation
>De Halte 327

Ede

De Halte 327

149m2
2
€ 1.225
Ede

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona