Ede gld

Bakkeveen 3

€ 1.118,-
2 dagen geleden
3 slaapkamers
Soort woning
Eengezinswoning
Zonligging
ZO
Woonoppervlakte
123m2
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 1.118,-  
Servicekosten
€ 0,-
Beschikbaar per
01-09-2022
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Sabriye Koot

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Terug naar boven

Bakkeveen 3 , Ede gld

Prettig wonen in een sfeervolle woning en in een groene omgeving. Dat kan. Per 01 september 2022 hebben wij een ruime eengezinswoning beschikbaar in de jonge wijk Ede Kernhem. Voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, station en uitvalswegen zijn in de directe omgeving gelegen.

* De foto’s betreffen de voormalige modelwoning en zijn ter indicatie van de indeling en afwerking.

Kenmerken
- Bakkeveen 3, Ede (6718 MV)
- Wijk: Kernhem Scherf 20
- Eengezinswoning, tussen
- Type Opaal met puntdak
- Woonoppervlakte: 123 m²
- 4 kamers, 3 slaapkamers en een zolderverdieping
- Bouwjaar 2015
- Tuin aanwezig op het zuidoosten
- Berging aanwezig
- Parkeren op eigen terrein
- Huurprijs per maand: € 1.118,-

Bijzonderheden
Complete luxe keuken met inbouwapparatuur
Nette badkamer met zowel een bad als een douche
Wonen in een groene omgeving nabij diverse voorzieningen
Ruim wonen in een jonge wijk

De woning
De woning is gelegen aan het Bakkeveen, een rustige en kindvriendelijke straat. Vanuit de voortuin bereikt u de woning. U komt de woning binnen in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Naast de ruime woonkamer beschikt de woning over een fraai afgewerkte en complete luxe keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, combi-oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van een wastafel, ligbad, separate douche en een tweede toilet. De tweede verdieping bereikt u via een vaste trap. Hier vindt u een ruime zolderruimte en opstelplaats voor wasmachine en droger. De woning is voorzien van een topgevel wat resulteert in een ruimere zolderverdieping.

De tuin, gelegen op het zuidoosten, is bereikbaar vanuit de woning en middels een achterom. In de tuin treft u een terras en de berging.

Achter de woning bevindt zich het algemene parkeerterrein met de parkeerplaats behorende bij de woning.

Woonkamer: 27 m²
Keuken: 11 m²
Slaapkamer 1: 15 m²
Slaapkamer 2: 11 m²
Slaapkamer 3: 7 m²
Badkamer: 6 m²
Zolder: 32 m²


Omgeving en voorzieningen
Aan de noordkant van Ede ligt de prachtige en groene wijk: Kernhem. Deze wijk is opgebouwd uit de zogenaamde 'scherven', speelse stukjes nieuwbouw. Kernhem biedt het gezellige Ede, met alle winkels, theaters, bioscopen en scholen. Aan de andere kant vindt u er de mooie natuur. Wandelen op Landgoed Kernhem of lekker naar Nationaal Park Hoge Veluwe. De wijk is nieuw en toch al meteen volop groen. Hier bloeit men op. Vandaar: Natuurlijk! Huren!

Bereikbaarheid
Kernhem is goed bereikbaar vanaf de A12, A30 en de N221. Daarnaast zijn er vele fietsroutes en busverbindingen. Parkeren kan op het parkeerterrein achter de woningen en in de vele parkeerhofjes die in de wijk zijn aangelegd. De voorzieningen zijn dan ook uitstekend in orde.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: