Ede

Lagewoud 26

€ 1.134,-
2 dagen geleden
Soort woning
Appartement
Zonligging
Z
Woonoppervlakte
121m2
Aantal Slaapkamers
2
Woonlaag
-1
Huurprijs
€ 1.134,-  
Servicekosten
€ 50,-
Beschikbaar per
01-06-2021
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Lagewoud 26 , Ede

In de jonge wijk Kernhem, bieden wij u dit riante 3 kamer hoekappartement aan. Het complex is gelegen in een groene en rustige omgeving met voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, station en uitvalswegen in de directe omgeving gelegen. Het is hier dan ook prettig wonen.

Kenmerken
- Lagewoud 26, Ede (6718 MM)
- Wijk: Kernhem Scherf 1
- 3-kamer appartement
- Woonoppervlakte: 121 m2.
- 3 kamers, 2 slaapkamers
- Bouwjaar 2013
- Balkon aanwezig op het zuiden
- Berging aanwezig
- Eigen parkeerplaats
- Huurprijs per maand: € 1.134
- Voorschot servicekosten: € 50,00

Bijzonderheden:
Ruim wonen in een groene omgeving nabij diverse voorzieningen
Beschikking over eigen parkeerplaats, berging en balkon
Nette badkamer met zowel een bad als een douche
Complete luxe keuken met inbouwapparatuur

Het complex
Aan de noordkant van Ede ligt de prachtige en vooral groene wijk: Kernhem. Deze wijk is opgebouwd uit zogenaamde scherven waarvan scherf 1 onderdeel uitmaakt. Hier vindt u het complex van 36 appartementen gelegen aan het Lagewoud en Mauvezand. De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Ieder appartement beschikt over een berging en een parkeerplaats. Onderdeel van dit complex is het appartement aan Lagewoud 26.

Het appartement
Middels de hoofdingang bereikt u met trap of lift de eerste etage van het complex. Vanuit de algemene ruimte heeft u de toegang tot het appartement aan Lagewoud 26. U komt binnen in de ruime hal. De hal biedt u toegang tot de twee ruime slaapkamers (ca. 17 en 12 m2), separaat toilet, luxe badkamer en de woonkamer. De badkamer beschikt over twee wastafels, ruime douche, bad en tweede toilet. De riante woonkamer (ca 42 m2) is voorzien van grote raampartijen aan twee zijden waardoor deze zeer licht is. De woonkamer geeft u toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden waardoor u optimaal kunt genieten van zon. Vanuit de woonkamer en balkon heeft u een weids uitzicht over de landelijke omgeving. Het appartement is fraai afgewerkt met een complete luxe open keuken met kookeiland voorzien van composiet aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-magnetron, afzuigkap en anderhalve spoelbak. Achter de keuken bevindt zich de inpandige berging met wasmachine aansluiting.

Het appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en een separate berging.

Omgeving en voorzieningen
Aan de ene kant een landgoed waar in de Middeleeuwen de hertog van Gelre al verliefd op was, aan de andere kant het gezellige Ede met z’n theaters, winkels en scholen. Om de hoek liggen het Nationaal Park Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Zo zijn er tientallen redenen om in Kernhem te willen wonen.
Deze wijk is de nieuwste uitbreiding van Ede. Een deel van Kernhem wordt opgebouwd uit zogenaamde ‘Scherven’. De scherven vormen qua oppervlakte het grootste deel van het woongebied en worden gekenmerkt door een meer traditionele verkavelingsvorm. In Scherf 1 gaat het om 36 appartementen. Door de ‘scherven’ krijgt Kernhem een speels karakter. Die prettige sfeer is ook te danken aan het vele groen in de wijk.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

zonnepanelen
>Aamsveen 14

Ede

Aamsveen 14

€ 1.095
Ede
centrum
>Topaasstraat 39

Ede

Topaasstraat 39

€ 990
Ede
3 slaapkamers
>Veenwoud 35

Ede

Veenwoud 35

€ 1.234
Ede
>Aamsveen 12

Ede

Aamsveen 12

€ 1.044
Ede

REBO Groep is aangesloten bij: