Ede

Lagewoud 60

€ 948,-
3 dagen geleden
Soort woning
Appartement
Zonligging
W
Woonoppervlakte
88m2
Aantal Slaapkamers
2
Woonlaag
2
Huurprijs
€ 948,-  
Servicekosten
€ 50,-
Beschikbaar per
01-07-2021
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Lagewoud 60 , Ede

Riant en luxe uitgevoerd 3 kamer appartement gelegen aan Lagewoud 60 te Ede. Het complex is gelegen in een groene en rustige omgeving met voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, station en uitvalswegen in de directe omgeving gelegen.

** De foto's betreffen de voormalige modelwoning en zijn ter indicatie van de indeling en afwerking.

Kenmerken
- Lagewoud 60, Ede (6718 MM) (2e verdieping)
- Wijk: Kernhem Scherf 1
- 3-kamer appartement
- Woonoppervlakte: 88 m²
- 3 kamers, 2 slaapkamers
- Bouwjaar 2014
- Balkon aanwezig op het westen
- Berging aanwezig
- Eigen parkeerplaats
- Huurprijs per maand: € 948,00
- Voorschot servicekosten: € 50,00

Bijzonderheden
Beschikking over eigen parkeerplaats, berging en balkon op het westen
Luxe en volwaardige keuken voorzien van inbouwapparatuur
Complete badkamer met zowel een bad als een douche
Ruim wonen in een groene omgeving nabij diverse voorzieningen

Het complex
Aan de noordkant van Ede ligt de prachtige en vooral groene wijk: Kernhem. Deze wijk is opgebouwd uit zogenaamde scherven waarvan scherf 1 onderdeel uitmaakt. Hier vindt u het complex van 36 appartementen gelegen aan het Lagewoud en Mauvezand. De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Ieder appartement beschikt over een berging en een parkeerplaats. Onderdeel van dit complex is het op de tweede etage gelegen appartement aan Lagewoud 60.

Het appartement
Vanuit de hoofdingang bereikt u met trap of lift de tweede etage van het complex. Middels de galerij bereikt u het appartement. U komt binnen in de ruime hal. De hal biedt u toegang tot de twee ruime slaapkamers (ca. 13 en 9,5 m²), separaat toilet, luxe badkamer, berging en de woonkamer. De badkamer beschikt over twee wastafels, ruime douche, bad en tweede toilet. De riante en lichte woonkamer (ca 39 m²) geeft u toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het westen waardoor u optimaal kunt genieten van de avondzon. Het appartement is fraai afgewerkt met een complete luxe open keuken voorzien van composiet aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-magnetron, afzuigkap en anderhalve spoelbak. De inpandige berging in het appartement is voorzien van een wasmachine aansluiting.

Het appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en een separate berging.

Omgeving en voorzieningen
Aan de ene kant een landgoed waar in de Middeleeuwen de hertog van Gelre al verliefd op was, aan de andere kant het gezellige Ede met z’n theaters, winkels en scholen. Om de hoek liggen het Nationaal Park Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Zo zijn er tientallen redenen om in Kernhem te willen wonen.
Deze wijk is de nieuwste uitbreiding van Ede. Een deel van Kernhem wordt opgebouwd uit zogenaamde ‘Scherven’. De scherven vormen qua oppervlakte het grootste deel van het woongebied en worden gekenmerkt door een meer traditionele verkavelingsvorm. In Scherf 1 gaat het om 36 appartementen. Door de ‘scherven’ krijgt Kernhem een speels karakter. Die prettige sfeer is ook te danken aan het vele groen in de wijk.

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woning naar wens en kik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.
En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

>Topaasstraat 67

Ede

Topaasstraat 67

€ 1.075
Ede
>De Halte 293

Ede

De Halte 293

€ 1.070
Ede
>Mauvezand 15

Ede

Mauvezand 15

€ 1.060
Ede
centrum
>De Halte 361

Ede

De Halte 361

€ 900
Ede

REBO Groep is aangesloten bij: