Ede

Molenveen 21

€ 1.155,-
nieuwbouw
Woonoppervlakte
135m2
Aantal Slaapkamers
3
Huurprijs
€ 1.155,-  
Servicekosten
€ 0,-
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Molenveen 21 , Ede

De laatste woning! Schrijf u in via www.huurinkernhem.nl .

Ben je op zoek naar een luxe energiezuinige eengezinswoning gelegen in de wijk Kernhem te Ede? Schrijf je dan nu in voor de laatste woning in dit project!
De prognose van oplevering staat gepland voor september 2021.

Lees verderop in deze advertentie stap voor stap hoe u in aanmerking komt voor een van de woningen in dit project.

Kenmerken

-        Molenveen 21, 6718 MP Ede
-        Eengezinstussenwoning
-        Type: Heren aan het Veen
-        Woonoppervlakte: 135 m2.
-        4 kamers, 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping
-        Bouwjaar 2021
-        Energielabel A+++
-        Tuin op het zuiden
-        Berging aanwezig
-        Openbaar parkeren
-        Huurprijs : € 1.155,00 per maand.
-        Projectwebsite www.huurinkernhem.nl

Bijzonderheden
Zeer duurzame woning met energielabel A+++
Complete moderne Keller keuken met ATAG inbouwapparatuur
Luxe en comfortabele badkamer met ligbad en aparte inloopdouche
De laatste woning in dit project!

De woning
Verdeeld over het nieuwbouwplan worden 36 luxe vrije sector huurwoningen gerealiseerd. Naar verwachting zal het project in september 2021 worden opgeleverd. De woningen zijn uitgevoerd met een complete Keller keuken voorzien van ATAG inbouwapparatuur. Van dit type woning zijn nog slechts 2 woningen beschikbaar. Naast de of 3 slaapkamers en een ruime zolder heeft de woning een luxe badkamer met apart bad, inloopdouche en een 2e toilet.

Buitengewoon wonen in Ede
Project ‘Buitengewoon Kernhem’ is onderdeel van nieuwbouwwijk Kernhem: de jongste woonwijk van Ede. Hiervan zijn 36 duurzame huurwoningen beschikbaar voor de verhuur. In deze bijzondere groene wijk komen bos, landschap en stad samen. Met een ecozone in het noorden krijgt de natuur de ruimte, en ook in de wijk is veel ruimte voor groen. Duurzaamheid staat hier hoog op de agenda. Regen- en afvalwater wordt bijvoorbeeld gescheiden, de wijken zijn autoluw opgezet en de woningen goed geïsoleerd. De zonnepanelen en triple glas doen daar nog een schepje bovenop, met een energielabel van A+++ als resultaat. De lage energielasten zijn hiervan een mooie bijkomstigheid!

Locatie
Kernhem ligt aan de noordwest kant van Ede. Aan de straten Zuiderveen en Molenveen wordt dit deelproject van Buitengewoon Kernhem gerealiseerd. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A30 ben je met de auto snel op pad. In Arnhem ben je al met een half uurtje rijden, Utrecht en Amersfoort zijn tien minuten verder. Wil je met het openbaar vervoer? Kernhem heeft een verbinding met NS station Ede-Wageningen en Veenendaal-De Klomp via een buslijn. Als natuurliefhebber zit je hier goed. Je woont hier namelijk omringd door mooie natuurgebieden, uitgestrekte weilanden het Edesche Bosch en vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Wandelen, geocaches lopen, mountainbiken of naar de pluktuin, het buitenleven roept!

Duurzaam wonen
In Kernhem woon je in een moderne, duurzame woning. De woningen zijn volgens moderne richtlijnen gebouwd en zijn daardoor onder andere zonder gasaansluiting. Verwarming en koken gebeurt dus elektrisch. Een duurzame woning betekent ook een fijn woonklimaat met een comfortabele temperatuur in huis. De goede isolatie, triple glas en aansluiting op het warmtenet in combinatie met een efficiënte vloerverwarming zorgen daarvoor. Zo'n duurzame woning draagt niet alleen aan een beter klimaat, je geniet ook dagelijks van een fijne woonomgeving. Betere isolatie zorgt namelijk ook voor weinig geluidsbelasting in de woning en voor een zeer lage energierekening bij normaal gebruik. En dat zonder eigen investeringen.

Projectwebsite
Op de projectwebsite www.huurinkernhem.nl wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom dit project door u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ook zijn wij actief op Facebook en Instagram.
Hier kunt u ook terecht voor antwoorden op de ‘meeste gestelde vragen’ rondom dit project.

Interesse?
De verhuur is gestart. Er zijn nog slechts 2 woningen beschikbaar.
Brochures, prijslijsten, de situatiekaart etc. vindt u op de projectwebsite www.huurinkernhem.nl.
Ook kunt u zich op deze website inschrijven voor de laatste woningen.

De woningen worden toegewezen aan de kandidaten welke een volledige en actuele inschrijving hebben ingediend en aan de gestelde voorwaarden voldoen.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een woning?
Er worden een aantal voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor een van deze woningen. Een van de voorwaarde zal zijn dat het inkomen in overeenstemming dient te zijn met de huurprijs.

Bij inkomen uit loondienst: minimaal bruto maandinkomen van 4 keer de maandhuurprijs.
Als je in loondienst bent is het belangrijk dat je een arbeidsovereenkomst hebt van minimaal 6 maanden, aangevuld met een intentieverklaring van je werkgever om het contract daarna te verlengen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie tellen wij niet mee als ‘vast inkomen’. U dient zelfstandig aan de voorwaarden te voldoen. Garantstelling is niet mogelijk.

Inkomen uit AOW/pensioen: minimaal bruto maandinkomen van 3,5 keer de maandhuurprijs.
Omdat pensioen onder een lager belastingtarief valt, is de inkomenseis voor gepensioneerden lager.

Een tweede inkomen telt hierbij voor 100% mee.

Ondernemers
Ook als ondernemer kun je een woning huren. Je komt in aanmerking als je langer dan 1 jaar een eigen onderneming hebt en je netto winst voor belasting aantoonbaar aan de inkomenseis voldoet. Dit kun je aantonen met een jaarrekening voor het meest recente afgesloten boekjaar, opgemaakt door een accountant of administratiekantoor. Goed om te weten: er wordt een waarborgsom van 3 maanden kale huurprijs gevraagd als je als ondernemer een woning gaat huren.

Heb je eigen vermogen?
Indien je over een eigen vermogen beschikt van minstens € 50.000,- en het van belang is om dit mee te tellen om aan de inkomensrichtlijnen te voldoen, rekenen we 10% van het vermogen mee als inkomen bovenop je bruto jaarinkomen.

Meer informatie over welke documenten wij u vragen kunt u nazien op de projectwebsite www.huurinkernhem.nl

Alleen volledige inschrijvingen voorzien van actuele documenten welke herleidbaar zijn naar de kandidaat worden meegenomen in de toewijzing van de woningen.

En verder
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.

Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

3 slaapkamers
>Van Speykstraat  24

Ede

Van Speykstraat 24

€ 1.036
Ede
tuin op 't zuiden
>Hoenwaard 34

Ede

Hoenwaard 34

€ 1.219
Ede
binnenkort in de verhuur
>Topaasstraat 67

Ede

Topaasstraat 67

€ 1.075
Ede

REBO Groep is aangesloten bij: