Elst

Tempellaan 21

€ 1.065,-
de auto staat droog
Soort woning
Appartement
Zonligging
ZO
Parkeersituatie
Eigen parkeerplaats in parkeergarage
Woonoppervlakte
90m2
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
2
Huurprijs
€ 1.065,-  
Servicekosten
€ 60,-
Status
Beschikbaar
Energielabel
A
Verwarming
CV ketel
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Tempellaan 21 , Elst

Prachtig gelegen 3-kamer appartement op de tweede verdieping van het Zuidblok van het in 2007 gebouwd appartementen complex. Ook beschikt het appartement over een heerlijk loggia op het zuidoosten.

Kenmerken:
Soort woning: 3-kamer appartement
Oppervlakte: 90 m²
Aantal kamers: 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Bouwjaar: 2007
Buitenruimte: logica
Ligging buitenruimte: Zuidoosten
Schuur/berging: Berging
Parkeerplaats: eigen parkeerplaats in parkeerkelder
Bijzonderheden: prachtig gelegen aan water partij in 2007 gebouwd.

Huurprijs:
Huurprijs per maand: € 1.065,00
Servicekosten per maand: € 60,00
Beschikbaar: Per 01 augustus 2022

* De foto's van de binnenzijde tonen een soortgelijk appartement.

Indeling:
Via de ruime entree komt u dit appartement binnen. Hieraan bevinden zich alle vertrekken waaronder de 2 ruime slaapkamers. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken voorzien van koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Via de woonkamer bereikt u de loggia die gelegen is op het zuidoosten. De badkamer is voorzien van wastafel, bad en separate douche. In de berging bevinden zich de CV-ketel en wasmachine aansluiting.

Afmetingen:
Woonkamer: circa 41 m²
Keuken: circa 3,5 m²
Slaapkamer 1: circa 17 m²
Slaapkamer 2: circa 12 m²
Badkamer: circa 5 m²
Berging: circa 3,5 m²

Elst is geliefd vanwege de ideale combinatie van natuur en stedelijk comfort. Zo heeft het dorp en keur aan faciliteiten en is veelzijdig in onderwijs en sportmogelijkheden. Het gezellige centrum heeft sfeervolle winkeltjes, maar u vindt er ook filialen van de bekende landelijke winkelketens. In Elst vindt u een ruime keuze aan restaurants en diverse gelegenheden voor een gezellig avondje uit.

Elst beschikt over goede uitvalswegen van en naar de omliggende steden, heeft een eigen NS-Station en een uitgebreid openbaar vervoer plan.

De woningen zijn gelegen in de wijk De Lingebuurt. Door de aantrekkelijke omgeving en haar gunstige ligging nabij grote steden als Nijmegen, Tiel en Arnhem is het woongebied van Elst de afgelopen jaren uitgebreid. Rijtjeswoningen worden afgewisseld met vrijstaande, geschakelde, of twee-onder-één-kapwoningen en appartementen. In de wijk is een winkelcentrum gerealiseerd in de dagelijkse behoeften, evenals scholen en sportfaciliteiten.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.

- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

kindvriendelijke buurt
>Dupondius 110

Elst

Dupondius 110

€ 1.150
Elst
zonnepanelen
>Colosseum 7

Elst

Colosseum 7

€ 1.160
Elst

REBO Groep is aangesloten bij: