Gouda

Gorbatsjovstraat 4

€ 998,-
5 dagen geleden
nabij uitvalswegen
Soort woning
Eengezinswoning
Woonoppervlakte
123m2
Inhoud
307,50m3
Aantal Slaapkamers
3
Huurprijs
€ 998,- 
Beschikbaar per
01-04-2023
Status
Beschikbaar
Energielabel
B
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Gorbatsjovstraat 4 , Gouda

Ruime eengezinswoningen van het project genaamd "Gouda III". Dit project ligt in de wijk Goverwelle verdeeld over de Gorbatsjovstraat en de Romerostraat.

Er zijn meer dan voldoende voorzieningen in de wijk en directe omgeving te vinden. Denk hierbij aan een supermarkt, sportschool, medische voorzieningen en nog veel meer!
Het onderwijsaanbod is bijzonder ruim. De dichtstbijzijnde basisschool met kinderopvang liggen op loopafstand. Zijn de kinderen iets ouder? Dan fietsen ze in ongeveer 10 minuten naar één van de vele middelbare scholen.

Met slechts 10 minuutjes fietsen ben je in het centrum van Gouda. Hier vindt je vele sfeervolle winkelstraten, pleintjes en terrasjes. Ook is het Reeuwijkse Plassengebied op fietsafstand gelegen.
Kortom, volop de mogelijkheid tot recreatie.

De foto’s zijn van een andere woning, maar hierdoor krijgt u een indruk van de indeling en afwerking van de woning.

Kenmerken
- Huurprijs: € 998,00
- Energielabel: B
- Beschikbaar per: 01 april 2023
- Buitenruimte: tuin/terras
- Berging aanwezig
- Woonoppervlakte: 123 m2
- Bouwjaar: 1992


De woning
De 4-kamerwoning heeft een zeer ruime woonkamer met een open keuken en een terras. Bij de entree bevindt zich een separaat toilet. Op de 1e verdieping heb je drie slaapkamers,


Ligging
Met de auto zijn de woningen uitstekend te bereiken. In 10 minuten ben je van je woning op de snelweg! Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan loop je in een paar minuten naar de bushalte! Of stap op de fiets en fiets in ongeveer 6 minuutjes naar het NS station Gouda Goverwelle.

Interesse
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.
En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: