p

Harderwijk

Noorderhoofd 73

€ 1.244,-
mét garage
Soort woning
Eindwoning
Woonoppervlakte
131 m2m2
Aantal Slaapkamers
3 slaapkamers
Huurprijs
€ 1.244,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Noorderhoofd 73 , Harderwijk

Beschikbaar per 1 augustus 2020: Energiezuinige en sfeervolle eindwoning met parkeerplaats en garage. Wonen langs de kust van Harderwijk. Zo in het historische centrum. Prachtig statige gevelwoningen. Met alle voordelen en vrijheid van huren. Dat is wonen in Waterfront! Heeft u interesse en wilt u in aanmerking komen voor de woning? Lees in deze tekst hoe u in aanmerking komt voor deze woning.

De woning is momenteel nog bewoond. De foto’s van deze woning zijn in het verleden gemaakt.  

 Kenmerken
-         Noorderhoofd 73, 3846 JV Harderwijk
-        Eindwoning
-        Inclusief garage en parkeerplaats
-        Wijk: Waterfront
-        Type C
-        3 slaapkamers en ruime zolderverdieping met berging voor wasmachine en droger
-        Woonoppervlakte: 131 m2
-        Bouwjaar 2017
-        Tuin aanwezig gelegen op het zuidwesten
-        Huurprijs: € 1.244,00 per maand
-        Beschikbaar per: 01 augustus 2020

Bijzonderheden
Eindwoning met garage en parkeerplaats
Energiezuinige woning d.m.v. aanwezige zonnepanelen, de douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning
Complete keuken met inbouwapparatuur
Comfortabele badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet
Gelegen in nieuwe sfeervolle wijk
Nabij historische binnenstad, haven, dolfinarium en de Veluwe

Waterfront
Vakantiegevoel in uw eigen huis. Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste. Rondom een parkeerhof liggen de 48 luxe eengezinshuurwoningen. De locatie, een voormalig industrieterrein, wordt volledig getransformeerd naar een gebied waar u met plezier woont. Aan het water, vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Het hele gebied bestaat straks uit 1.400 woningen en omvat ook een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard. Het biedt dus alles wat u nodig heeft om fijn te wonen.

Energiezuinig, uw voordeel!
Als u kiest voor deze woning, kiest u comfortabel in een goed geïsoleerde woning. Die blijft binnen lekker koel in de zomer en warm in de winter. De woningen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis. Dit heeft voor u als huurder verschillende voordelen. U draagt een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder voor uw energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug. En u hoeft er zelf niets voor te doen.

De woning
De oud-Hollandse uitstraling met verschillende gevels geeft Waterfront een fijne sfeer. De afwerking van de woning is zeer hoogwaardig. De luxe, open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, koelvriescombinatie, vaatwasser gaskooktoestel en multifunctionele oven met magnetron. De complete badkamer is fraai ingericht met douche, bad, wastafel en een tweede toilet.  U heeft drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Uw wasmachine en -droger kunt u op de zolderverdieping kwijt. Daar is ook voldoende opbergruimte. De achtertuin met houten berging maken het helemaal af.

De omgeving
Naast het Dolfinarium, tegen het water aan en vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Dat geeft gelijk een goed beeld van deze toplocatie. Deze nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen, een nieuw gezicht krijgt. Met mooie wooneilanden, verschillende havens, een stadsstrand en vernieuwde boulevard voelt het echt als vakantie. Ruim opgezet, groen, centraal en kindvriendelijk. Alle voorzieningen bij de hand. En bovendien perfect bereikbaar. Centraal in Nederland, gelegen aan de A28 richting Amersfoort en de N302 van Lelystad naar Apeldoorn. Ook per trein en bus kun je Harderwijk prima bereiken. In de toekomst wordt ook het Randstadspoor naar Harderwijk doorgetrokken. Hierdoor verdubbelt de OV verbinding van en naar de Randstad. Natuurliefhebber? Dan kunt u uw hart ophalen.
Waterfront grenst aan het Natura 2000-gebied Veluwerandmeren. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen, vissen en watersporten.

Hoe komt u in aanmerking voor deze woning?  
- Wij vragen u bij ons in te schrijven als woningzoekende.
- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- De woning wordt per direct aangeboden.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 1 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij uw inschrijfformulier compleet aan te leveren.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis voor deze woning is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 1.100,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 1.100,00 = € 4.400,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- Kunnen wij u na inschrijving een woning toewijzen, dan ontvangt u van ons bericht.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

mét garage
>Simon Vestdijkstraat  79

Harderwijk

Simon Vestdijkstraat 79

€ 1.022
Harderwijk
nieuwe wijk
>noorderhoofd  39

Harderwijk

noorderhoofd 39

€ 1.241
Harderwijk

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona