Hellevoetsluis

Timmer Werf 95

€ 1.295,-
5 dagen geleden
prachtig uitzicht
Soort woning
Appartement
Zonligging
N
Parkeersituatie
Openbaar parkeren
Woonoppervlakte
87,60m2
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
4
Huurprijs
€ 1.295,- 
Servicekosten
€ 55,-
Beschikbaar per
01-04-2023
Status
Gereserveerd
Energielabel
B
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Timmer Werf 95 , Hellevoetsluis

Luxe appartement in Hellevoetsluis: per direct beschikbaar!

In het historische centrum van Hellevoetsluis liggen de luxe appartementen van Groote Dok Oost. De appartementen staan op een zeer gewilde locatie aan de historische haven. Ze hebben een prachtig uitzicht. Langs de kade wordt ruimte gereserveerd voor het afmeren van bijzondere schepen. Het openbare gebied rond de woningen wordt een wandel- en museumboulevard. De architectuur van het gebouw sluit aan op de historische omgeving.

De foto’s zijn van een vergelijkbare woning, maar hierdoor krijgt u een indruk van de indeling en afwerking van de woning.

Kenmerken
- Type: K
- Huurprijs: € 1.295,00
- Servicekosten: € 55,00
- Energielabel: B
- Beschikbaar per: direct
- Buitenruimte: balkon
- Berging aanwezig
- Woonoppervlakte: 87,60 m2
- Bouwjaar: 2012
- Gratis openbare parkeergelegenheid

De woning
Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer met een open keuken met inbouwapparatuur van Siemens. U komt binnen in de hal waar zich rechts het separate toilet en de badkamer bevinden. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en radiator. Tegenover de entree bevinden zich de twee slaapkamers. Links van de entree bevindt zich een berging, waar ook de aansluiting voor was- machine/droger zich bevinden. Wanneer u de hal uitloopt, betreedt u de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetronen koelkast met vriesvak. Zowel de woonkamer als de kleine slaapkamer bieden toegang tot het terras, welke is gelegen op het noorden.

Bijzonderheden
Gratis openbaar parkeren

Ligging
Het centrumgebied van Hellevoetsluis ligt vlakbij uw nieuwe appartement. In winkelcentrum de Struytse Hoeck vindt u meer dan 130 winkels, van landelijke winkelketens tot lokale speciaalzaken. Ook lekker uit eten of gezellig wat drinken kan in het centrumgebied. Op loopafstand, aan de haven, vindt je ook verschillende leuke restaurants en cafés. Theater Twee Hondjes ligt vlakbij in de vesting. Gaat je liever naar de bioscoop? Ook dat kan in Hellevoetsluis!

Interesse
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.
En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: