Hilversum

Julianalaan 2 E

€ 1.420,-
6 dagen geleden
luxe appartement
Soort woning
Appartement
Zonligging
ZO
Parkeersituatie
Eigen parkeerplaats in parkeergarage
Woonoppervlakte
89m2
Aantal Slaapkamers
2
Voortuin
Ja
Huurprijs
€ 1.420,- 
Servicekosten
€ 64,-
Beschikbaar per
01-04-2023
Status
Beschikbaar
Energielabel
A
Verwarming
CV ketel
Zonnepanelen
Ja
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Rosalinde Floor

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Terug naar boven

Julianalaan 2 E, Hilversum

Een unieke kans! Wonen op een mooie en kenmerkende plek in Hilversum. Namelijk in het project de KROon. Dit complex is geheel in stijl gerenoveerd en nieuw gebouwd en straalt weer de klasse en stijl uit zoals vroeger met oude details, een grote gezamenlijke ruimte en een mooie aangelegde tuin tussen de complexen door.

*De foto’s zijn van een vergelijkbare woning en geven een indruk van de afwerking van het appartement.

De appartementen zijn levensloopbestendige woningen en zijn voor de doelgroep 55+. Lees verderop in deze advertentie stap voor stap hoe u in aanmerking komt voor het appartement.

Kenmerken
- Beschikbaar per 01 april 2023
- Julianalaan 2E, 1213 AP Hilversum
- Type 8
- 3-kamerappartement op de begane grond
- 2 slaapkamers
- Woonoppervlakte: 89 m2
- Bouwjaar 2019
- Terras op het zuidoosten
- Berging in de onderbouw
- Parkeerplaats in de parkeergarage
- Huurprijs: € 1.420,00 per maand *
- Servicekosten € 64,00 per maand
- Eenmalige kosten naamplaatje: € 27,00
- Eerstvolgende huurverhoging: 01 juli 2023
- Huuringangsdatum: 01 april 2023
*Huurverhoging
Jaarlijks vindt er eenmalig een huurverhoging plaats. Deze verhoging gaat in per 1 juli 2023. Op dit moment weten wij nog niet hoe hoog de huurverhoging zal zijn. Wel hangt dit samen met de bepalingen welke in de huurovereenkomst besproken worden. Naar verwachting is halverwege april bekend wat de verhoging zal zijn. Omdat wij onze huurders minimaal 2 maanden van tevoren willen informeren over de huurverhoging die geldt, ontvangt u voor 1 mei a.s. een schrijven van ons met daarin de genoemde verhoging. Graag informeren wij u hier nu alvast over.

Bijzonderheden
Keuken met luxe inbouwapparatuur
Vloerverwarming
Hoornloze deurvideofoon
Gelegen op een centrale locatie

Omgeving en voorzieningen
Hilversum heeft een sfeervol, ruim opgezet centrum met diverse horecagelegenheden, recreatieve voorzieningen en een groot aanbod aan diverse winkels. Ook bent u binnen vijf minuten lopen in het vernieuwde winkelcentrum Hilvertshof of de populaire foodhall en bierbrouwerij MOUT. Oftewel, alles wat u nodig heeft ligt op loopafstand.
De bereikbaarheid van de appartementen is goed, er stoppen diverse buslijnen in de omgeving en ook vindt u de stations Hilversum Centraal en Hilversum Sportpark op fietsafstand. Vanaf hier bent u binnen tien minuten in Utrecht of Amsterdam. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving van De Kroon afwisselde natuurgebieden en veel watersport mogelijkheden.

De woning
De 85 nieuwbouw huurappartementen gelegen in De Kroon liggen op een unieke en centrale locatie in Hilversum. De prachtige appartementen beschikken vrijwel allemaal over minimaal één buitenruimte (tuin, terras of balkon) tevens hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats en een inpandige berging. De appartementen beschikken over een luxe badkamer en keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Naast de woonkamer met open keuken en een terras gelegen op het noordwesten heeft het appartement ook een luxe badkamer met (inloop) douche, toilet en wastafel.

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woning naar wens en kik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

uniek wonen
>Julianalaan 4 N

Hilversum

Julianalaan 4 N

€ 915
Hilversum
Complex
>1066 Belvedère te Hilversum

Hilversum

1066 Belvedère te Hilversum

€ 889
Hilversum
Complex
>2591 Kerkelanden Hilversum

Hilversum

2591 Kerkelanden Hilversum

€ 810
Hilversum

REBO Groep is aangesloten bij: