p

Hilversum

Koningsstraat 86C

€ 805,-
4 dagen geleden
centrum
Soort woning
Huurwoning Appartement
Woonoppervlakte
50m2
Aantal Slaapkamers
1
Huurprijs
€ 805,-  
Aangeboden sinds
4 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Lisa-Lotte Benthem (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

Koningsstraat 86C , Hilversum

Bent u op zoek naar leuk en knus 2-kamerappartement, inclusief eigen parkeerplaats,  in het centrum van het bruisende Hilversum? Bent u op zoek naar een eigen woning waarbij de supermarkt en diverse restaurants op minder dan één minuut loopafstand liggen?  Vanaf 1 september aanstaande krijgen wij een appartement aan de Koningsstraat 86C beschikbaar.

Het appartement is gelegen op de begane grond van het complex wat u echt alle gemakken geeft van in een appartement wonen maar met een eigen voordeur.  

De foto’s van de binnenzijde zijn van een ander appartement, maar geven een goed beeld van de indeling en afwerking van het appartement.

Kenmerken
Adres: Koningsstraat 86C , te Hilversum
Soort woning: appartement type 1
Verdieping: begane grond
Oppervlakte: 50 m2
Aantal kamers: 2 kamers (1 slaapkamer)
Bouwjaar: 2012
Schuur/berging: berging op de begane grond
Parkeerplaats: 1 parkeerplaats op afsluitbaar parkeerterrein

 

Bijzonderheden                            
Gelegen in hartje centrum van Hilversum
Op loopafstand van het NS-station Hilversum centraal
Huurprijs: €805,00 per maand
Servicekosten: € 50,00 per maand
Waarborgsom: € 1.005,00 eenmalig 
Beschikbaar: 1 september 2020
Minimale huurperiode: 12 maanden

Het appartementencomplex
Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex welke begin 2012 is opgeleverd. Het complex bestaat uit 12 2-kamerappartementen verdeeld over drie bouwlagen. Naast de trap is er een kleine lift aanwezig in het complex, ideaal na het doen van de wekelijkse boodschappen.

Parkeren doet u op eigen terrein, ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Dit parkeerterrein is afgesloten door middel van een hek, waar u een handzender voor ontvangt. Aan de achterzijde van het pand is tevens een algemene fietsenstalling aanwezig.

De omgeving
Het complex bevindt zich in een bestaande wijk op loopafstand van de gezellige binnenstad van Hilversum. Het station van Hilversum is tevens in de nabijheid gelegen. Om de hoek treft u de supermarkt en diverse horecagelegenheden aan. Ook bent u binnen vijf minuten in het vernieuwde winkelcentrum Hilvertshof of de populaire foodhall en bierbrouwerij Mout. Oftewel, alles wat u nodig heeft ligt op loopafstand.

Het appartement
Het 2-kamerappartement welke beschikbaar komt is gelegen op de begane grond. U komt het appartement binnen via de hal waaraan u het toilet treft. Het hoekappartement heeft een woonkamer welke is gelegen op het zonnige zuiden. Aan de andere zijde van de woonkamer treft u de open keuken voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast, afzuigkap en gasfornuis.

Het appartement heeft één slaapkamer. Aan de slaapkamer treft u de badkamer, deze is voorzien van douche, vaste wastafel en opstelling voor uw wasmachine.

Het appartement is voorzien van een eigen CV-ketel en dubbele beglazing. De oppervlakte van het appartement is ca. 50 m².

Het voorschot servicekosten betreft € 50,00 per maand.

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 1 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij uw inschrijfformulier compleet aan te leveren.
- U kunt op het inschrijfformulier heel breed of heel concreet aangeven waar u een woning zoekt.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis voor deze woning is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 900,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 900,00 = € 3.600,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- Kunnen wij u na inschrijving een woning toewijzen, dan reserveren wij de woning enkele dagen voor u en kunt u gaan bezichtigen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

nieuwe keuken, badkamer en toilet
>Kapittelweg 439

Hilversum

Kapittelweg 439

71m2
2
€ 758
Hilversum
centrum
>Kapittelweg  357

Hilversum

Kapittelweg 357

71m2
2
€ 758
Hilversum
nabij centrum
>Kapittelweg 415

Hilversum

Kapittelweg 415

86m2
2
€ 758
Hilversum
nabij centrum
>Julianalaan  4 N

Hilversum

Julianalaan 4 N

59m2
1
€ 850
Hilversum

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona