Houten

Het kant 11

€ 1.070,-
nabij centrum
Soort woning
3-kamer appartement
Woonoppervlakte
117m2
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 1.070,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Het kant 11 , Houten

Binnenkort hebben wij in een statig appartementencomplex, centraal gelegen aan het Kant 17 te Houten, een 3-kamer appartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping. Het complex is gelegen in het centrum van Houten.

*De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement.

Kenmerken
Adres: Het Kant 11 te Houten (3995 DZ)
Soort woning: appartement type D
Verdieping: 1e verdieping
Oppervlakte: 117 m2
Aantal kamers: 3 kamers (2 slaapkamers)
Bouwjaar: 1992
Buitenruimte: balkon
Ligging buitenruimte: zuidoost
Schuur/berging: berging
Parkeerplaats: afsluitbaar parkeerterrein

Bijzonderheden   
Voorzien van nieuwe keuken met inbouwapparatuur
Een nieuwe badkamer en een nieuw toilet        
Balkon op het zuidoosten
Gelegen in hartje centrum van Houten
Lift aanwezig
Op loopafstand van het NS-station Houten
Huurprijs: € 1.070,00 per maand
Servicekosten: € 45,00 per maand
Beschikbaar: o.v.b. renovatie 16 maart 2021.
Minimale huurperiode: 12 maanden.

Indeling
U bereikt het appartement middels een lift of een trap. Via de algemene overloop bereikt u de voordeur. De hal biedt toegang tot de twee slaapkamers, woonkamer en badkamer. De hal biedt tevens toegang tot een ruime berging , waar u de mogelijkheid heeft om uw wasmachine te plaatsen. In de ruime woonkamer treft u de keuken inclusief inbouwapparatuur aan, welke door een klein muurtje van de woonkamer gescheiden is. Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot het balkon welke op het zuidoosten is gelegen. Vanaf hier heeft een u een vrij uitzicht op het plein met fontein. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van u een aparte douchehoek en wastafel. Het toilet treft u in de hal. Op de begane grond van het complex heeft u de beschikking over een eigen fietsenberging. Uw auto kunt u parkeren op een afsluitbaar parkeerterrein.

Omgeving en voorzieningen
Het complex waarin het appartement zich bevindt is gelegen in het centrum van Houten. Winkels, de bibliotheek, de kerk, restaurants en het station vindt u op loopafstand.

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.

- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- Bent u in loondienst? Vergeet de UWV verklaring niet mee te sturen. Meer informatie treft u aan op onze website.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 1 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij uw inschrijfformulier compleet aan te leveren.
- U kunt op het inschrijfformulier heel breed of heel concreet aangeven waar u een woning zoekt.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis voor deze woning is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 1.000,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 1.000,00 = € 4.000,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- Kunnen wij u na inschrijving een woning toewijzen, dan reserveren wij de woning enkele dagen voor u en kunt u gaan bezichtigen. 

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona