Kampen

Juffrouw Koetlaan

€ 995,-
€ 1.085,-
Complex
Soort woning
Hoekwoning
Tussenwoning
Eindwoning
Eengezinswoning
Complex
Juffrouw Koetlaan
Buurt
Stationskwartier
Min Aantal Slaapkamers
3
Max Aantal Slaapkamers
3
Voor- en achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 995,- tot € 1.085,- 
Status
Regelmatig Beschikbaar
Verwarming
cv
Zonnepanelen
Ja
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Corinne Ruiter

Corinne Ruiter

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Terug naar boven

Juffrouw Koetlaan te Kampen , Kampen

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en houd onze website in de gaten.

Comfortabele en energiezuinige eengezinswoningen gelegen in de nieuwe rustige wijk Stationskwartier in Kampen. Het station van Kampen Zuid en de N50 zijn in de nabijheid.

Kenmerken:
- Juffrouw Koetlaan 23 t/m 41 (oneven)
- 19 eengezinswoningen; hoek- en tussenwoningen
- Woonoppervlakte circa 127 m²
- Bouwjaar 2018
- 3 slaapkamers + open zolder
- Buitenruimte: voor- en achtertuin, zonligging Westen
- eigen berging in achtertuin
- Openbaar parkeren
- Energielabel A
- Huurprijs per maand vanaf € 1.000,-

Bijzonderheden:
- Energiezuinig en duurzaam door 20 zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en triple glas
- Hoog afwerkingsniveau, luxe sanitair en keuken

Indeling:
U komt binnen via de hal waar het toilet en de meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de woonkamer die zich aan de tuinzijde bevindt en de luxe open keuken voorzien van alle apparatuur. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en toilet. Vaste trap naar de royale open zolder met wasmachineaansluiting.

Omgeving en voorzieningen:
Net ten zuiden van de gezellige Kampense binnenstad ligt Stationskwartier. Een rustige woonomgeving met groene singels, autoluwe lanen en een grasperk voor je deur. Voldoende speelruimte voor kinderen dus! De woonwijk wordt volledig omringd door waterpartijen. Je vindt er een diversiteit aan woningen en appartementencomplexen met een knipoog naar de historische bebouwing van Kampen.

Voor een boodschap hoef je de wijk niet uit en dat geldt ook voor sportfaciliteiten en onderwijs. Het bestaande Sportpark De Venen en het Hoornbeeck College liggen aan de rand van de woonwijk. Mocht je toch het gezellige centrum van Kampen willen bezoeken, dan bevindt zich dat op slechts 10 (fiets!)minuten.

Bereikbaarheid:
Als je bij de rustige woonomgeving en de voorzieningen ook nog de eenvoudige bereikbaarheid optelt, dan mag je het Stationskwartier met recht een toplocatie noemen. Je bent zo in Zwolle, maar via de A28 of de A6 ben je ook zo in de Randstad. Station Kampen Zuid bevindt zich op loopafstand. Een ideale uitvalsbasis voor forenzen! Ook per trein.

Interesse?
Wanneer er woningen in Kampen beschikbaar komen, worden deze op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en hou onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze e-mailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor één van deze fijne appartementen vindt u terug op onze website bij de meeste gestelde vragen.
Wordt u binnenkort onze nieuwe huurder in Kampen?

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>Zandrug te Kampen

Kampen

Zandrug te Kampen

€ 1.140
Kampen

REBO Groep is aangesloten bij: