p

Nieuwegein

Zebraweide 13

€ 880,-
6 dagen geleden
nieuwe keuken
Soort woning
Eengezinswoning Tussenwoning
Woonoppervlakte
107m2
Aantal kamers
4
Aantal Slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3
Huurprijs
€ 880,-  
Aangeboden sinds
6 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Oplevering
Per 01-02-2018
Energielabel
D
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Didi Zonneveld

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

030 - 686 62 60

Terug naar boven

Zebraweide 13 , Nieuwegein

Binnenkort in de verhuur! Fijne eengezinswoning met compleet nieuwe keuken!

Adres: Zebraweide 13 in Nieuwegein
Huur: € 880,00 per maand
Woonoppervlakte: 107 m²

Indeling
U komt de woning binnen in de hal. Hier heeft u toegang tot het toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal bereikt u de woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen welke zorgen voor veel daglichttoetreding. De keuken is onlangs compleet vernieuwd en is uitgerust met inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron en RVS afzuigkap. Via de achterdeur bereikt u de tuin welke is gelegen op het zuidoosten.
 
Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over een twee slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een wastafel. De badkamer is tevens voorzien van een raam, waardoor er voldoende lichtinval binnen komt.  
Via de trapopgang naar de tweede verdieping bereikt u de zolderverdieping. De zolder is voorzien van een ruime slaapkamer en een ruimte met een wasmachine- en drogeraansluiting.

* De foto's zijn van een vergelijkbare woning in dezelfde wijk en dienen ter impressie.

Huren in Nieuwegein
Sfeervolle woningen in rustige wijk.
Een gemoedelijke en vriendelijke wijk, met veel aandacht voor groen en toch dichtbij het stadscentrum. Dat is kenmerkend voor wonen in dit deel van Nieuwegein: Batau-Noord I. Een prettige woonomgeving voor jong en oud.

Ruimte volop
Deze vier- tot vijfkamerwoningen bieden ruimte en woongemak. De grootte en indeling is afhankelijk van het type woning. Zo is er de keuze voor een tussenwoning of hoekwoning. Standaard in deze woningen is de open keuken, die voorzien is van moderne keukenfaciliteiten. Alle woningen hebben een ruime en lichte woonkamer met zicht op de voor- en achtertuin. De eerste verdieping telt twee tot drie slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Daarboven zijn aanvullend één tot twee kamers in te richten als extra slaapplek, hobby- of wasruimte.

Speels karakter
De 240 woningen in Batau-Noord I zijn gebouwd in de herkenbare bouwstijl uit de jaren tachtig. Ook de straten, open ruimten en de hoeveelheid groen, geven de wijk het typische woonerf-gevoel. De woningen hebben een speels karakter door de verspringende gevels en het keurige schilderwerk in verschillende tinten. Een kleine voortuin geeft toegang tot de voordeur. De achtertuin is voorzien van een betegeld terras en een stenen berging voor de fiets of tuinmeubilair. Parkeergelegenheid is er volop, direct voor de deur of in de wijk. Sommigen woningen beschikken aanvullend over een eigen carport of garage.

Rustig wonen, dichtbij het stadscentrum
De wijk Batau-Noord I ligt in het noordwesten van Nieuwegein. Het is een rustige en kleinschalige woonomgeving met veel aandacht voor groen. Zo wordt Batau-Noord I van de naburige wijk Batau-Zuid gescheiden door de Nedereindseweg; een groenstrook met Park de Buurt, Park Kokke Bogaard en een dierenweide. Op fietsafstand van de woningen ligt wijkwinkelcentrum ‘Batau’. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen bij de bakker, supermarkt of drogist. Ook is er een groot aantal voorzieningen in de buurt, zoals verschillende basisscholen, een ROC met sporthal, een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Batau-Noord wordt omsloten door snelweg A2 en de A. C. Verhoefweg, één van de grotere ontsluitingswegen van Nieuwegein. De bereikbaarheid is hierdoor optimaal. Ook met het openbaar vervoer. Voor een middagje gezellig winkelen is stadscentrum van Nieuwegein of Utrecht binnen een half uur bereikbaar. Kortom; een rustige woonomgeving, met stadse gemakken binnen handbereik.

Ruim wonen, in het rustige Batau-Noord met stadse gemakken binnen handbereik.  

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto jaarinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 50 x de bruto maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 50 x € 800,00 = € 40.000,00 bruto per jaar, inclusief vakantiegeld. Bij tweeverdieners is de norm (gezamenlijk bruto jaarinkomen) minimaal 70 x de bruto maandhuurprijs (70 x € 800,00 = € 56.000,00).

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Kaart Zebraweide, Nieuwegein

Op 5 minuten loopafstandOp 5 minuten fietsafstand
Terug naar boven

Streetview Zebraweide 13, Nieuwegein

REBO Groep is aangesloten bij: