Nijmegen

Kaapstander

€ 955,-
€ 1.455,-
Complex
Complex
Kaapstander
Buurt
Biezen
Bouwjaar
2017
Min Aantal Slaapkamers
2
Max Aantal Slaapkamers
3
Huurprijs
€ 955,- tot € 1.455,- 
Servicekosten
€ 30
Status
Regelmatig Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Nanette Zwierenberg

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

0313 - 49 02 80

Terug naar boven

2302 Kaapstander Nijmegen , Nijmegen

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en hou onze website in de gaten.

Huurappartementen op een toplocatie in Nijmegen

Kenmerken:
Soort woning: 3- en 4-kamer appartementen
Oppervlakte: Variërend van 68 m² tot 118 m²
Aantal kamers: 3 of 4 kamers (2 of 3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2017
Buitenruimte: Balkon
Ligging buitenruimte: Divers
Berging: Berging in de parkeerkelder
Parkeerplaats: 1 parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder
Bijzonderheden: Luxe keuken en badkamer

Indeling:
In de hal vindt u de meterkast en de toiletruimte. Vanuit de hal betreedt u de ruime woonkamer met open keuken en deur naar het terras. De keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en koel/vriescombinatie. De badkamer is voorzien van wastafel en douche. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, aparte bergruimte voorzien van aansluiting voor wasmachine en droger.

Elk appartement heeft de beschikking over 1 privé parkeerplaats in de ondergrondse afgesloten parkeergarage. Vanuit de parkeergarage heeft u direct toegang tot de centrale entree en de liften van het gebouw.
De toren beschikt over een ruime entree voorzien van liften en een trappenhuis. De appartementen zijn uitgerust met een videofooninstallatie en inbraakwerend hang- en sluitwerk, waarmee uw veiligheid optimaal is gewaarborgd.

Omgeving en voorzieningen:
Handelskade maakt onderdeel uit van Waalfront. Een compleet nieuw woongebied langs de Waal. Je vindt Handelskade precies tussen de Waalhaven en het spoor op de voormalige locatie van De Gelderlander.
De Lunet ligt op de kop van Handelskade. Hier vandaan kijk je uit op de rivier en de Waalhaven.
Een schitterend gebouw met een gevel die een golvende beweging maakt. Bij het ontwerp heeft de architect er alles aan gedaan om iedereen te laten genieten van de omgeving.

De snelweg en de provinciale weg zijn ook uitstekend bereikbaar vanaf Handelskade. Zeker met de komst van de nieuwe stadsbrug 'De Oversteek’.

Bereikbaarheid:
De snelweg en de provinciale weg zijn ook uitstekend bereikbaar vanaf Handelskade. Zeker met de komst van de nieuwe stadsbrug 'De Oversteek’.
Op loopafstand is het centrum en het Centraal Station. De treinverbindingen naar Utrecht, Eindhoven en Zwolle zijn uitstekend.

Interesse?
Regelmatig komen er appartementen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en houd onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod, dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne appartementen vindt u terug op onze website bij de meest gestelde vragen.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>2124 HERTOGSTAETE

Nijmegen

2124 HERTOGSTAETE

Nijmegen
Complex
>1073 Parktoren Heumensoord Nijmegen

Nijmegen

1073 Parktoren Heumensoord Nijmegen

€ 1.175
Nijmegen
Complex
>1049 Parktoren De Elshof te Nijmegen

Nijmegen

1049 Parktoren De Elshof te Nijmegen

€ 1.050
Nijmegen
Complex
>2598 Op de Set Nijmegen

Nijmegen

2598 Op de Set Nijmegen

€ 930
Nijmegen

REBO Groep is aangesloten bij: