Odijk

Johan Uten Boomgaarterf 15

€ 1.052,-
2 dagen geleden
groene omgeving
Zonligging
ZW
Parkeersituatie
Eigen parkeerplaats op parkeerterrein
Woonoppervlakte
93m2
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Huurprijs
€ 1.052,-  
Servicekosten
€ 45,-
Beschikbaar per
01-01-2023
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Verwarming
CV ketel
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Johan Uten Boomgaarterf 15 , Odijk

Wonen in een luxe driekamer appartement in een groene omgeving, nabij alle voorzieningen? Dit kan nu in het centraal gelegen Odijk! Wij hebben per 01 januari 2023 een luxe afgewerkt appartement op de begane grond beschikbaar, in project Scholeneiland te Odijk.

*De foto’s zijn van de voormalige modelwoning van het complex maar geven een goede indruk van de indeling en het afwerkingsniveau van het appartement.

Kenmerken
Type appartement: luxe 3-kamerappartement (type 1)
Oppervlakte: 93 m²
Aantal slaapkamers: 2
Verdieping: begane grond
Bouwjaar: 2014
Berging: zowel inpandige berging en fietsenberging
Parkeerplaats: eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
Buitenruimte: terras
Balkonligging: zuidoosten
Huurprijs: € 1.052,00 per maand
Voorschot servicekosten: € 45,00 per maand
Eenmalige kosten naamplaatje: € 24,50
Beschikbaar: per 01 januari 2023
Huuringangsdatum: per 01 januari 2023
Minimale huurperiode: 12 maanden

De woning
Het appartement bevindt zich in een mooi complex te midden van een groene bestaande woonwijk. Het appartement heeft een luxe afwerkingsniveau, is gelegen op de begane grond van een 3-laags gebouw.
Het appartement beschikt over een woonkamer met openslaande deuren naar het terras welke is gelegen op het zuidoosten. De hoekkeuken is uitgerust met Siemens inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat met schouwwasemkap, koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en luxe composiet aanrechtblad. De woning is voorzien van een apart toilet en badkamer voorzien van een dubbele wasbak en inloopdouche. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, direct gelegen aan de hal.
In de berging in de woning vindt u de opstelplaats voor de wasmachine, droger en cv-ketel. Onderin het gebouw is een tweede eigen berging en parkeerplaats aanwezig.

Locatie
Heel veel centraler wonen dan in Odijk is amper mogelijk in ons land. Vlakbij het gezellige Utrecht, maar dan midden in het groen aan de oever van de Kromme Rijn. Met zo’n 4500 inwoners is Odijk een gemoedelijk dorp, waar het straatbeeld bepaald wordt door monumentale bomen en slingerende weggetjes.
Odijk mag dan landelijk liggen, het aanbod van voorzieningen is er uitstekend. Van handige supermarkten tot knusse winkeltjes, basisscholen in het dorp en middelbare scholen in de directe omgeving, een paar goede restaurants, verschillende sportaccommodaties en ideale verbindingen (zowel met de auto als het openbaar vervoer).

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woning naar wens en kik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: