Putten

Rie Staalstraat 16

€ 1.078,-
3 slaapkamers
Soort woning
Eengezinswoning
Zonligging
NO
Woonoppervlakte
132m2
Aantal Slaapkamers
3
Achtertuin
Ja
Voortuin
Ja
Huurprijs
€ 1.078,-  
Servicekosten
€ 0,-
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Zonnepanelen
Ja
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Rie Staalstraat 16 , Putten

Beschikbaar per 1 maart 2022: zeer ruime tussenwoning van wel 132 m2. Gelegen in het landelijk gelegen Putten. De woning is opgeleverd in 2020.
De woning is nog bewoond.

Op de foto’s ziet u onze voormalige modelwoning.

Kenmerken
- Rie Staalstraat 16, 3882 KW Putten
- Eengezinswoning, tussenwoning
- 3 slaapkamers en ruime zolderverdieping
- Oppervlakte 132 m2
- Bouwjaar 2020
- Tuin aanwezig gelegen op het noordoosten
- Berging aanwezig achterin de tuin
- Huurprijs € 1.078,00 per maand
- Beschikbaar per 01 maart 2022
- Ingangsdatum huurovereenkomst: 1 maart 2022


De woning
De woning die beschikbaar komt is een zeer ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van wel ca. 133 m². De woning is voorzien van een luxe open keuken in schiereiland opstelling met inbouwapparatuur en voorzien van een composietstenen blad. De woning heeft 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping. De badkamer is voorzien van een ligbad en aparte douche. Ook is er een 2e toilet aanwezig. Daarnaast is de woning voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. De tuin wordt voorzien van een erfafscheiding met poort.

De omgeving
Het door groen omgeven Putten ligt op de grens van De Veluwe en de Gelderse Vallei. Het landelijke karakter creëert een heerlijke woonomgeving voor o.a. (jonge) gezinnen. Putten heeft een gezellige dorpskern met een informele sfeer waar je je direct thuis voelt.
Het gezellige centrum van Putten is op 10 minuten fietsafstand van de woningen en kent diverse winkels en horecagelegenheden. Wat heeft Putten nog meer te bieden: 14 basisscholen, binnen- en buitenzwembad en diverse sportverenigingen.
Binnen enkele minuten ben je bij het station met goede verbindingen naar Zwolle, Amersfoort en Utrecht.
Wist je trouwens dat Putten van meer dan 100 verschillende fietsroutes onderdeel uitmaakt? En dat Putten aan het Nuldernauw ook een jachthaven en recreatiestranden heeft? Heerlijk vertoeven in het zonnetje!

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

4 slaapkamers
>Trientje Timmerstraat 7

Putten

Trientje Timmerstraat 7

€ 1.110
Putten

REBO Groep is aangesloten bij: