Soesterberg

Posthoorn 5

€ 1.450,-
nabij uitvalswegen
Soort woning
Eengezinswoning
Zonligging
Z
Parkeersituatie
Openbaar parkeren
Woonoppervlakte
122m2
Aantal Slaapkamers
3
Achtertuin
Ja
Voortuin
Ja
Voor- en achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 1.450,- 
Servicekosten
€ 0,-
Beschikbaar per
01-05-2023
Status
Gereserveerd
Energielabel
C
Verwarming
Warmtepomp
Zonnepanelen
Ja
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Rosalinde Floor

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Terug naar boven

Posthoorn 5 , Soesterberg

Beschikbaar per 01 mei 2023: Een eengezinswoning nabij de grote steden en op een prachtige locatie. Deze woning binnen het project Flight Deck heeft het allemaal. Van 3 ruime slaapkamers, zolder tot een tuin en op loopafstand van de voormalige startbaan van vliegbasis Soesterberg.

*De foto’s zijn van een voormalige modelwoning maar geven een goede indruk van de afwerking en de keuken en badkamer etc.

Kenmerken
Adres: Posthoorn 5, Soesterberg
Type: eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte: 122 m2
Aantal kamers: 4 kamers waarvan 3 slaapkamers + zolder
Bouwjaar: 2019
Buitenruimte: Tuin
Ligging buitenruimte: zuiden
Schuur/berging: eigen berging
Beschikbaar per: 01 mei 2023
Huuringangsdatum: 01 mei 2023
Minimale huurperiode: 12 maanden
Huurprijs € 1.450,00 per maand
*De genoemde huurprijs is een schatting en kan wijzigen. Dit in verband met de jaarlijkse huurverhoging die momenteel nog niet bekend is. Hierna wordt de huur voor het eerst verhoogd per 1 juli 2024.

Bijzonderheden
Ruime eengezinswoning
Unieke locatie
Nabij voorzieningen

De woning
Alle woningen zijn excellent afgewerkt met een witte strakke keuken inclusief A merk inbouwapparatuur en moderne badkamer voorzien van Mosa tegels. Alle huurwoningen zijn gasloos. Daarom liggen er op de daken zonnepanelen en is er een warmtepomp aanwezig. Met vloerverwarming als hoofdverwarming is het zeer comfortabel wonen. Daarbij zal de energierekening een positieve verrassing zijn!

Omgeving
Wonen naast Vliegveld Soesterberg waar van 1954 tot 1994 een Amerikaans squadron gevechtsvliegtuigen gestationeerd was. Soesterberg, op de Utrechtse Heuvelrug, omgeven door grotere plaatsen als Soest, Zeist en Amersfoort onderscheidt zich door het dorpse karakter, de knusheid van de winkels en het militaire verleden. In deze bosrijke omgeving is het heerlijk om te fietsen, paardrijden, mountainbiken en wandelen. Wil je toch naar "buiten"? Binnen enkele autominuten ben je vanaf Flight Deck op de N237 die aansluit op de A28.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>1112 Mercury/Gemini te SOESTERBERG

Soesterberg

1112 Mercury/Gemini te SOESTERBERG

€ 1.050
Soesterberg

REBO Groep is aangesloten bij: