Utrecht

Gerbrandyhof 23

€ 1.200,-
nieuwbouw
Woonoppervlakte
68m2
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 1.200,-  
Servicekosten
€ 60,-
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Gerbrandyhof 23 , Utrecht

NIEUWBOUWPROJECT NOW
Middenhuur & vrije sector huurwoningen in Utrecht

Wonen in Utrecht met het openbaar vervoer om de hoek, de binnenstad binnen bereik, voor je auto een parkeerplaats mogelijk én elektrische deelauto’s voor de deur. Kan het nog mooier? Ja zeker! Nieuwbouwproject NOW wordt gebouwd met het oog op duurzaamheid en beschikt daarnaast straks ook over een heerlijke binnentuin.
Er zijn woningen beschikbaar in diverse prijsklassen. Wanneer zet jij de stap om te wonen in dit unieke project? How about NOW! 

De verhuur van 287 appartementen in Gerbrandyhof te Utrecht is gestart. Inschrijven kan uitsluitend digitaal via de projectwebsite hureninnow.nl.

De appartementen:
Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken en 1 of 2 slaapkamers. Er zijn verschillende woningtypes en de woonoppervlakte van de appartementen varieert van circa 49 m2 tot circa 72 m2. Er komt een Keller keuken met inbouwapparatuur van Siemens en een aanrecht van zwart composiet. De badkamer en het toilet krijgen tegels van Mosa en een inloopdouche met glazen afscheiding. De verwarming is geregeld via stadsverwarming en in de kelder heb je een eigen berging. Naast je eigen buitenruimte van circa 5 m2 komt er tussen de gebouwen in een heerlijke binnentuin waar je kan genieten van lange zomeravonden. Lekker een avondje uit? Vijf minuten fietsen en je bent in het centrum van Utrecht! Er zijn 144 appartementen met een parkeerplaats.

Gerbrandyhof 23:
Gerbrandyhof 23 is een voorbeeld van een 3-kamerappartement, type W1. De woonoppervlakte bedraagt circa 68 m2. Vanuit de hal heb je toegang tot alle ruimtes. De woonkamer met open keuken is circa 31 m2 en geeft toegang tot de loggia van 5 m2. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een comfortabele badkamer. In de kelder is een eigen berging aanwezig. Dit appartement ligt op de 1e verdieping en heeft een eigen parkeerplaats. De huurprijs bedraagt € 1.200,00 per maand exclusief servicekosten.

Huurprijzen:
Je huurt een woning met een parkeerplaats in de vrije sector vanaf € 1.195,- per maand. Een middenhuurappartement zonder parkeerplaats vanaf € 960,- per maand en een middenhuurappartement mét parkeerplaats vanaf € 1.020,-.
Hier komen nog servicekosten van € 60,00 per maand bij. Voorlopige prognose van oplevering is januari/februari 2022.

Hoeveel inkomen heb ik nodig om te kunnen huren?
Ga uit van de richtlijn:
•    Minimaal bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en eventuele vaste eindejaarsuitkeringen) van 3,5 x maandhuurprijs.
•    Bij twee gezinsinkomens telt het tweede inkomen voor 100% mee.

Alleen voor de 223 midden huurwoningen geldt ook:
•    Een maximaal jaarinkomen: Éénpersoonshuishoudens: een huishoudinkomen tot en met € 57.164,- en Meerpersoonshuishoudens: een huishoudinkomen tot en met € 67.557,-
•    Woningzoekenden die een sociale huurwoning achter laten hebben voorrang.
•    Je hebt altijd een huisvestingsvergunning van de gemeente Utrecht nodig om in de middenhuur te kunnen huren.

Wil je bezichtigen?
Er worden regelmatig open huizen georganiseerd waarbij je een modelwoning kan bekijken. Data en tijden vind je op hureninnow.nl.
Let op: vanwege Corona werken we met tijdsloten. Reserveer een tijdslot wanneer je graag langs wil komen.

Het volledige huuraanbod, zoals de plattegronden per type, huurprijs per woning en natuurlijk uitleg over het inschrijfproces vind je op de projectwebsite hureninnow.nl.

Schrijf je snel in! How about NOW?

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

nieuwe keuken
>Huis te Zuylenlaan 55

Utrecht

Huis te Zuylenlaan 55

€ 1.151
Utrecht
nieuwe keuken
>Huis te Zuylenlaan 41

Utrecht

Huis te Zuylenlaan 41

€ 987
Utrecht
inclusief parkeerplaats
>Operettelaan 681

Utrecht

Operettelaan 681

€ 1.057
Utrecht
nieuwbouw
>Gerbrandyhof 25

Utrecht

Gerbrandyhof 25

€ 980
Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: