p

Utrecht

Hogeweide 400

€ 1.200,-
dakterras
Soort woning
Appartement
Woonoppervlakte
130m2
Aantal kamers
3
Aantal Slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1
Huurprijs
€ 1.200,-  
Status
Beschikbaar
Oplevering
Per 01-05-2018
Energielabel
C
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Jesse Megens (KRMT)

Jesse Megens (KRMT)

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

030 - 686 62 60

Terug naar boven

Hogeweide 400 , Utrecht

Binnenkort in de verhuur! Centraal gelegen 3-kamerappartement met serre én dakterras. Op loopafstand van het openbaar vervoer en op steenworpafstand van de snelwegen A2 en A12.

Adres: Hogeweide 400 (3-kamer appartement)
Huurprijs: € 1.200,00
Servicekosten: € 48,00
Parkeerplaats: inclusief

Op de zesde verdieping gelegen appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 130 m². Dit schitterende appartement heeft een pui over de gehele breedte van de woonkamer welke zorgt voor een optimale lichtinval. Het appartement is voorzien van een 2-tal slaapkamers. Direct voor het complex vindt u een 2-tal bushaltes waar u een direct busverbinding heeft met Utrecht centraal en Vleuterweide. In de commerciële ruimte onder het complex is een kapper gesitueerd. Op fietsafstand is winkelcentrum Parkwijk gelegen. Hier vindt u tal van voorzien waaronder een 2-tal supermarkten, Blokker, Kruidvat, eetgelegenheden en apotheek.

Indeling
Via de zeer ruime hal heeft u toegang tot de ruime, lichte woonkamer met woonkeuken. Het appartement beschikt over een apart toilet en badkamer met ligbad en douche. Via de hal heeft u tevens toegang tot de inpandige berging met wasmachine aansluiting en een 2-tal slaapkamers. Het appartement beschikt over een serre die grenst aan de woonkamer. De wanden van de serre kunnen worden weggeschoven zodat dit extra ruimte biedt. De eetkamer grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van kookplaat, oven, afzuigkap en afwasbak. Dit appartement beschikt over een dakterras van maar liefst 56 m² gelegen op het noordoosten. Het appartement beschikt tevens over een tweede berging aangrenzend aan de keuken, en een derde beneden in het complex. Tevens beschikt het appartement over en een eigen parkeerplaats.

* Let op! De foto's zijn van een vergelijkbare woning en dienen slechts ter impressie. De video geeft slechts een impressie van het complex.

Afmetingen
Serre : circa 14 m²
Woonkamer : circa 45 m²
Keuken : circa 18 m²
Slaapkamer 1 : circa 18 m²
Slaapkamer 2 : circa 11 m²
Dakterras : circa 56 m²

Ligging
Appartementencomplex Langerak II is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29, 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.

Bijzonderheden:
- vrij uitzicht;
- bij ieder appartement een eigen parkeerplaats;
- luxe keuken voorzien van keramische kookplaat en oven;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer;
- diverse voorzieningen in de directe omgeving;
- geheel vrije vestiging.
- Parkeertype: Eigen parkeerplaats.

Voorwaarden
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
-De gestelde inkomenseis is: het bruto jaarinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 50 x de bruto maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 50 x € 800,00 = € 40.000,00 bruto per jaar, inclusief vakantiegeld. Bij tweeverdieners is de norm (gezamenlijk bruto jaarinkomen) minimaal 70 x de bruto maandhuurprijs (70 x € 800,00 = € 56.000,00).

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Kaart Hogeweide, Utrecht

Op 5 minuten loopafstandOp 5 minuten fietsafstand
Terug naar boven

Streetview Hogeweide 400, Utrecht

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

REBO Groep is aangesloten bij: