Valburg

Teerlingen / Vier Wieken

€ 750,-
€ 990,-
Complex
Complex
Teerlingen / Vier Wieken
Buurt
Valburg
Bouwjaar
2013
Min Aantal Slaapkamers
3
Max Aantal Slaapkamers
3
Huurprijs
€ 750,- tot € 990,- 
Status
Regelmatig Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

2147 Molenzicht Beltmolen Valburg , Valburg

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en hou onze website in de gaten.

Wonen in een kindvriendelijke wijk in een knus dorp in de gemeente Overbetuwe? De woningen hebben een fijne tuin, ideaal voor genieters van het goede buitenleven en gezinnen met kinderen. Tevens spelen speeltuinen een grote rol in de wijk Molenzicht.

Kenmerken:
Soort woning: eengezinswoningen
Oppervlakte: ca. 93 m²
Aantal kamers: 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2013
Buitenruimte: Achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Schuur/berging: Berging in de achtertuin
Parkeerplaats: Openbaar
Bijzonderheden: Keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur.

Indeling:
U komt binnen in de hal waarbij u direct het toilet vindt. Vanuit de hal komt u in de woonkamer voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur. De woonkamer geeft toegang tot de tuin. In de tuin bevindt zich een houten berging.

Op de 1e verdieping kunt u vanuit de overloop naar de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet.

Afmetingen ca.:
Woonkamer: circa 35 m²
Keuken: circa 8 m²
Slaapkamer 1: circa 14 m²
Slaapkamer 2: circa 9 m²
Slaapkamer 3: circa 7,5 m²
Badkamer: circa 6 m²

Omgeving, voorzieningen en bereikbaarheid:
Een kindvriendelijke wijk in een knus dorp in de gemeente Overbetuwe. Op een steenworp afstand van het hart van Elst en dichtbij Nijmegen en Arnhem geniet u van een heerlijk groene woonomgeving maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik.

Molenzicht kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving in groten getale te vinden zijn. In deze wijk zult u veel karakteristieke Valburgse elementen terugzien: boerderijachtige woningen, pittoreske huizen, boomgaarden, sloten, smalle weggetjes en paden. Bijzonder is dat u in de hele wijk altijd zicht heeft op één van de typerende elementen van Valburg: molen 'Nieuw Leven', de kerktoren of het open agrarische landschap.

Interesse
Regelmatig komen er woningen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en houd onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod, dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne woningen vindt u terug op onze website bij de meest gestelde vragen.
Geheel vrije vestiging.

REBO Groep is aangesloten bij: