Valburg

Vier Wieken 36

€ 752,-
2 dagen geleden
Soort woning
Eengezinswoning
Zonligging
O
Parkeersituatie
Openbaar parkeren
Aantal Slaapkamers
3
Achtertuin
Ja
Woonlaag
1
Huurprijs
€ 752,-  
Aangeboden sinds
01-04-2021
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Verwarming
CV ketel
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Lucinda van Ruler - Schrievers

Lucinda van Ruler - Schrievers

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

0313-490280

Terug naar boven

Vier Wieken 36 , Valburg

Wonen in een kindvriendelijke wijk in een knus dorp in de gemeente overbetuwe? De woning heeft een mooie achtertuin, ideaal voor genieters van het goede buitenleven en gezinnen met kinderen. Tevens spelen speeltuinen een grote rol in de wijk Molenzicht.

Kenmerken:
Soort woning: eengezinswoning
Oppervlakte: 93 m²
Aantal kamers: 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2013
Buitenruimte: Achtertuin
Ligging buitenruimte: Oost
Schuur/berging: Beging in de achtertuin
Parkeerplaats: Openbaar
Bijzonderheden: Keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur.

Huurprijs:
Huurprijs per maand: € 752,00
Beschikbaar: Per 01 april 2021

Indeling:
U komt binnen in de hal waarbij u direct aan uw linkerzijde het toilet vindt.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer voorzien van een open keuken met Siemens inbouwapparatuur. De woonkamer geeft toegang tot de op het oosten geleden tuin. In de tuin bevindt zich een houten berging.
Op de 1e verdieping kunt u vanuit de overloop naar de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet.

Afmetingen:
Woonkamer: 35 circa m²
Keuken: 8 circa m²
Slaapkamer 1: 14 circa m²
Slaapkamer 2: 9 circa m²
Slaapkamer 3: 7,5 circa m²
Badkamer: 6 circa m²

* Foto's tonen soortgelijke woning

Omgeving, voorzieningen en bereikbaarheid:
Een kindvriendelijke wijk in een knus dorp in de gemeente Overbetuwe. Op een steenworp afstand van het hart van Elst en dichtbij Nijmegen en Arnhem geniet u van een heerlijk groene woonomgeving maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik.

Molenzicht kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving in groten getale te vinden zijn. In deze wijk zult u veel karakteristieke Valburgse elementen terugzien: boerderijachtige woningen, pittoreske huizen, boomgaarden, sloten, smalle weggetjes en paden. Bijzonder is dat u in de hele wijk altijd zicht heeft op één van de typerende elementen van Valburg: molen 'Nieuw Leven', de kerktoren of het open agrarische landschap.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.

- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona