Veenendaal

Ereprijs

€ 950,-
€ 1.280,-
Complex
Soort woning
Hoekwoning
Tussenwoning
Eindwoning
Eengezinswoning
Complex
Ereprijs
Parkeersituatie
U Kunt uw auto parkeren op uw oprit of op één van de openbare parkeerplekken.
Bouwjaar
1997
Beschrijving ruimtes
Er is een inpandige berging aanwezig.
Min Aantal Slaapkamers
3
Max Aantal Slaapkamers
3
Achtertuin
Ja
Voortuin
Ja
Voor- en achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 950,- tot € 1.280,- 
Status
Regelmatig Beschikbaar
Energielabel
b
Verwarming
cv
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Chaima Mallahi

Chaima Mallahi

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Terug naar boven

1300 Ereprijs Veenendaal , Veenendaal

Wonen in een van de 68 eengezinswoningen in de rustige en kindvriendelijke wijk Ereprijs te Veenendaal. Midden tussen het natuurschoon van de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe. Dat biedt de inwoners van de stad volop mogelijkheden voor rust en recreatie.

Kenmerken
- Projectnaam: Ereprijs te Veenendaal
- 68 eengezinswoningen
- Adressen: Bosbes 6 t/m 12 (e), Ereprijs 25 t/m 60 (e+o), Klaproos 2 t/m 14 (e), Mispel 2 t/m 12 (e), Weegbree 1 t/m 13 (o), Wespeorchis 2 t/m 16 (e)
- 3 slaapkamers
- 1 of 2 badkamers
- Woonoppervlakte: 102 m² en 120 m²
- Bouwjaar: 1997
- Tuin aanwezig met verschillende zonliggingen
- Berging aanwezig
- Openbaar parkeren of op uw oprit
- Energielabel: B
- Huurprijzen per maand van € 950,00 t/m € 1.280,00 per maand (2021/2022)
- Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Royale woonkamer
Nabij uitvalswegen
Natuurschone omgeving
Ruime keuken
Hoekwoning incl. garage.

De omgeving
De semi-bungalows aan de Wespeorchis, Klaproos en Weegbree zijn gelegen in een ruim opgezette en rustige wijk in Veenendaal. In de wijk, gelegen aan de rand van Veenendaal, kunnen kinderen heerlijk spelen in de doodlopende straat. Verder kunt u hier heerlijk rustig wonen. Op korte afstand vindt u natuurpark de ‘Kwintelooijen’ waar u kunt wandelen en fietsen.
De woningen zijn gelegen in het hart van Nederland, midden tussen het natuurschoon van de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe. Dat biedt de inwoners van de stad volop mogelijkheden voor rust en recreatie. De woningen zijn gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen als de A12 richting Arnhem en Utrecht. Ook zorgen de openbaar vervoer mogelijkheden voor prima aansluitingen met de regio en de rest van Nederland. Op onderwijsgebied beschikt Veenendaal over de nodige basisscholen en een middelbare scholen. Ook biedt Veenendaal veel keuze op het gebied van sport, ontspanning en cultuur.

De woning
Via de voordeur komt u in binnen in de hal daar vindt u tevens het toilet, daarna volgt de zeer royale woonkamer en open keuken, voorzien van inbouwapparatuur met toegang tot het terras en de achtertuin. Vanuit de keuken vindt u ook een doorgang naar de berging en eventueel de garage.
Bij de woningen aan de Weegbree, Wespeorchis, Mispel, Bosbes en Klaproos bevinden er zich twee slaapkamers op de begane grond en een badkamer.
De eerste verdieping is voorzien van een ruime slaapkamer, badkamer met douche een wastafel en bergruimte.
Bij de woningen aan de Ereprijs is de eerste verdieping voorzien van 3 slaapkamers, badkamer met douche een wastafel en bergruimte.
Verder beschikken de woningen over isolerende beglazing, spouwmuurisolatie en isolatie van muren en daken en een VR-installatie. Verder is er een mechanisch ventilatiesysteem aanwezig in de keuken, toilet, badkamer en douche.

Interesse?
Regelmatig komen er binnen Ereprijs woningen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en hou onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor één van deze woningen vindt u terug op onze website bij de meeste gestelde vragen.
Wordt u binnenkort onze nieuwe huurder van Ereprijs?

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>Castor

Veenendaal

Castor

€ 950
Veenendaal
Complex
>Stationskwartier

Veenendaal

Stationskwartier

€ 1.050
Veenendaal

REBO Groep is aangesloten bij: