p

Veenendaal

Kerkewijk 31 B

€ 698,-
in directe nabijheid uitvalswegen
Soort woning
Appartement
Woonoppervlakte
101m2
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 698,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Daniëlle van Rooijen

Daniëlle van Rooijen

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

Kerkewijk 31 B, Veenendaal

Een royaal 3-kamer appartement aan de rand van het sfeervolle centrum van Veenendaal. U woont hier met alle voorzieningen, als winkels horeca en uitgaansgelegenheden, in de directe omgeving.

Kenmerken
-    Kerkewijk 31B, Veenendaal (3901 EB)
-    3 kamer appartement
-    Oppervlakte: 101 m2
-    3 kamers, 2 slaapkamers
-    Balkon op het noordoosten
-    Inpandige berging aanwezig
-    Openbaar parkeren (betaald parkeren, parkeervergunning)
-    Huurprijs: € 698,97 per maand
-    Voorschot servicekosten: € 25,00 per maand
-    Waarborgsom: € 723,97 (1 maand huur incl. servicekosten)

Bijzonderheden
Royaal 3 kamer appartement
Aan de rand van het centrum van Veenendaal
Alle voorzieningen in de direct omgeving
Nabij diverse uitvalswegen

De woning
Aan de rand van het gezellige centrum van Veenendaal, treft u dit 3-kamer appartement. Het appartement is gelegen aan de Kerkewijk. Deze straat loopt over in de Hoofdstraat, welke bekend staat als de winkelstraat van het Veenendaalse centrum.  Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex van 5 appartementen.  Dit complex bevindt zich boven de Hoogvliet supermarkt. Boodschappen doet u dan ook op loopafstand.

Indeling
Vanuit de centrale entree bereikt u middels de trap dit appartement welke gelegen is op de 1e etage. U komt binnen in de hal van waaruit de badkamer, ruime 2e slaapkamer (17 m2) en woonkamer bereikbaar zijn. De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Dankzij de grote raampartijen heeft de royale woonkamer (44 m2) veel lichtinval. Het balkon op het noordoosten bereikt u via de woonkamer. De keuken bevindt zich in de woonkamer en wordt afgescheiden middels een bar. Hierdoor houdt u tijdens het koken contact met de woonkamer. De keuken is voorzien van kastruimte een afzuigkap en gasfornuis. Aan de andere zijde treft u een werkblad met een ruimte voor apparatuur. Vanuit de keuken komt u in de inpandige berging. De berging (7,5 m2) biedt veel opbergruimte. Hier treft u tevens de CV installatie. De grote slaapkamer (18 m2) bereikt u vanuit de woonkamer en heeft eveneens een grote raampartij voor veel lichtinval.

Omgeving en voorzieningen
Veenendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Veenendaal is goed te bereiken via de A12 en ligt aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Hierdoor heeft het een centrale ligging en is daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats. Ook met het openbaar vervoer is Veenendaal goed bereikbaar middels bus of trein. In de directe omgeving bevinden zich diverse bushaltes en het treinstation Veenendaal-Centrum.

Naast de markt en de hoofdstraat als winkelcentrum zijn er nog diverse aangrenzende centra zoals Corridor Passage en Scheepjeshof. Hier treft u alle voorzieningen als winkels en horeca. Ook het theater treft u op loopafstand.

Voor sport en recreatie mogelijkheden kunt u in Veenendaal ook prima terecht. Naast Zwembad De Vallei zijn er diverse (sport) verenigingen waarbij u zich kunt aansluiten.

Hoe komt u in aanmerking voor een woning?
Er worden een aantal voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor deze woning. Deze zijn als volgt.
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 700,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 700,00 = € 2.800,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld en eventueel 13e maand.
- Bij ondernemers stellen wij een waarborgsom t.h.v. enkele maanden huur als voorwaarde bij het aangaan van een huurovereenkomst.
- Bent u gepensioneerd? Dan dient uw bruto maandinkomen 3,5 x de huurprijs te bedragen.
- Geheel vrije vestiging.
- Alleen volledige inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.

Terug naar boven

Kaart Kerkewijk, Veenendaal

Op 5 minuten loopafstandOp 5 minuten fietsafstand
Terug naar boven

Streetview Kerkewijk 31, Veenendaal

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

centrum
>Tuinstraat 8 S

Veenendaal

Tuinstraat 8 S

83m2
2
€ 892
Veenendaal

REBO Groep is aangesloten bij: