p

Veenendaal

Tuinstraat 10 L

€ 759,-
parkeerplaats
Soort woning
Appartement
Woonoppervlakte
63m2
Aantal Slaapkamers
1
Huurprijs
€ 759,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Daniëlle van Rooijen

Daniëlle van Rooijen

Verhuurspecialist Wonen

d.vanrooijen@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

Tuinstraat 10 L, Veenendaal

In het centrum van Veenendaal staat het complex “Het Stempel”. Onderdeel hiervan is het appartement aan Tuinstraat 10 L. U woont hier met uitgaansgelegenheden, winkels en horeca op loopafstand.

* De foto's betreffen een vergelijkbaar appartement en zijn ter indicatie van de indeling.

Kenmerken
- Adres Tuinstraat 10 L te Veenendaal
- Type: 2 kamer appartement, type F
- woonkamer en 1 slaapkamer
- Woonoppervlakte: 63 m2
- Bouwjaar 2016
- Balkonligging:  Noordwest
- Berging aanwezig
- Parkeren: individuele parkeerplaats aanwezig
- Huurprijs per maand: € 759,90 inclusief parkeerplaats
- Servicekosten per maand: € 40,00

Bijzonderheden
Complete open keuken met inbouwapparatuur
Luxe en compacte badkamer
Aan het centrum van Veenendaal
Alle voorzieningen in de directe omgeving

Het complex
Het project Het Stempel omvat 41 luxe 2 en 3-kamer appartementen. Het complex is gelegen aan het centrum van Veenendaal. De appartementen variëren in oppervlakte van 60 tot en met 90 m2. Het complex is voorzien van een lift.

Het appartement
Het 2 kamer appartement op Tuinstraat 10 L is gelegen op de 1e verdieping. Met de lift of de trap komt u vanuit de galerij de hal van het appartement binnen. In de hal bevindt zich het toilet en toegang tot de woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het appartement. Grenzend aan de woonkamer treft u de open keuken. De luxe en complete keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur als koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. De keukens binnen dit project zijn stijlvol uitgevoerd met witte kastfronten en een composiet (antraciet) aanrechtblad. Middels een schuifpui is het balkon, gelegen op het noordwesten, bereikbaar. Achter de keuken is de badkamer, berging en slaapkamer gelegen. Deze vertrekken bereikt u vanuit de tussenhal. De badkamer is eveneens stijlvol uitgevoerd met een witte wandtegel en een donkere vloertegel. Naast een inloopdouche is de badkamer ook uitgevoerd met een wastafel en designradiator. De berging heeft de beschikking over een wasmachineaansluiting. De slaapkamer (ca. 16 m2) is aan de galerijzijde van de woning gelegen. Op de begane grond treft u naast de individuele berging ook de opstelplaats voor uw auto.

Omgeving en voorzieningen
Veenendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Veenendaal is goed te bereiken via de A12 en ligt aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Hierdoor heeft het een centrale ligging en is daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats. Ook met het openbaar vervoer is Veenendaal goed bereikbaar middels bus of trein. In de directe omgeving bevinden zich diverse bushaltes en het treinstation Veenendaal-Centrum.

Naast de markt en de hoofdstraat als winkelcentrum zijn er nog diverse aangrenzende centra zoals Corridor Passage en Scheepjeshof. Hier treft u alle voorzieningen als winkels en horeca. Ook het theater treft u op loopafstand.

Voor sport en recreatie mogelijkheden kunt u in Veenendaal ook prima terecht. Naast Zwembad De Vallei zijn er diverse (sport) verenigingen waarbij u zich kunt aansluiten. Ook de natuur is goed vertegenwoordig met Landgoed Prattenburg en recreatiegebied Kwintelooijen.

Hoe komt u in aanmerking voor deze woning?
Er worden een aantal voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor deze woning. Deze zijn als volgt.
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 700,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 700,00 = € 2.800,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld en eventueel 13e maand.
Het 2e inkomen mag voor 100 % worden meegeteld.
- Bij ondernemers stellen wij een waarborgsom t.h.v. enkele maanden huur als voorwaarde bij het aangaan van een huurovereenkomst.
- Bent u gepensioneerd? Dan dient uw bruto maandinkomen 3,5 x de huurprijs te bedragen.
- Geheel vrije vestiging.
- Alleen volledige inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.

Terug naar boven

Kaart Tuinstraat, Veenendaal

Op 5 minuten loopafstandOp 5 minuten fietsafstand
Terug naar boven

Streetview Tuinstraat 10, Veenendaal

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

open huis
>Koningin Maximasingel 38

Veenendaal

Koningin Maximasingel 38

€ 965
Veenendaal
huurkorting 1e jaar
>Ambachtsstraat 6 A

Veenendaal

Ambachtsstraat 6 A

123m2
€ 920
Veenendaal

REBO Groep is aangesloten bij: