Veenendaal

Tuinstraat 8 W

€ 970,-
6 dagen geleden
centrum
Soort woning
Appartement
Zonligging
NO
Woonoppervlakte
84m2
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
1
Huurprijs
€ 970,-  
Servicekosten
€ 40,-
Beschikbaar per
01-01-2022
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Tuinstraat 8 W, Veenendaal

Beschikbaar per 1 januari 2022: Wonen in luxe, tussen alle voorzieningen als winkels, horeca en uitgaansgelegenheden. Dit is mogelijk in het appartement aan Tuinstraat 8w, onderdeel van complex “Het Stempel” te Veenendaal.


Kenmerken - Type: 3 kamer appartement, type B
- woonkamer en 2 slaapkamers
- Woonoppervlakte: 84 m2
- Bouwjaar 2016
- Balkonligging: Noordoost
- Berging aanwezig
- Parkeren: individuele parkeerplaats aanwezig
- Huurprijs per maand: € 970,00 inclusief parkeerplaats
- Servicekosten per maand: € 40,00
- Beschikbaar per: 01 januari 2022.

Bijzonderheden:
Complete keuken met inbouwapparatuur
Luxe en compacte badkamer
Aan het centrum van Veenendaal
Alle voorzieningen in de direct omgeving

Het complex
Het project Het Stempel omvat 41 luxe 2 en 3-kamer appartementen. Het complex is gelegen aan het centrum van Veenendaal. De appartementen variëren in oppervlakte van 60 tot en met 90 m2. Het complex is voorzien van een lift. Het op de bovenste etage gelegen penthouse is bereikbaar middels de lift tot in de woning.

Het appartement
Vanuit de algemene entree bereikt u middels de trap of lift dit op de 1e etage gelegen appartement. U komt de woning binnen in de gang van waaruit de beide slaapkamers, berging, toilet en badkamer bereikbaar zijn. Zowel het toilet als de badkamer zijn stijlvol en betegeld met een witte wandtegel en donkere (antraciet) vloertegel. De badkamer is voorzien van een douchhoek, wastafel en designradiator. In de berging treft u de aansluiting voor de wasmachine. De beide slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde. Aan het einde van de gang treft u de woonkamer. De woonkamer en open keuken bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De royale hoekkeuken is luxe uitgevoerd met een donker composiet blad en inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Het balkon bereikt u middels de schuifdeuren in de woonkamer. Het hoekbalkon is gelegen op het oosten. Op de begane grond treft u naast de individuele berging ook de opstelplaats voor uw auto.

Omgeving en voorzieningen
Veenendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Veenendaal is goed te bereiken via de A12 en ligt aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Hierdoor heeft het een centrale ligging en is daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats. Ook met het openbaar vervoer is Veenendaal goed bereikbaar middels bus of trein. In de directe omgeving bevinden zich diverse bushaltes en het treinstation Veenendaal-Centrum.

Naast de markt en de hoofdstraat als winkelcentrum zijn er nog diverse aangrenzende centra zoals Corridor Passage en Scheepjeshof. Hier treft u alle voorzieningen als winkels en horeca. Ook het theater treft u op loopafstand.

Voor sport en recreatie mogelijkheden kunt u in Veenendaal ook prima terecht. Naast Zwembad De Vallei zijn er diverse (sport) verenigingen waarbij u zich kunt aansluiten. Ook de natuur is goed vertegenwoordig met Landgoed Prattenburg en recreatiegebied Kwintelooijen.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: