Veenendaal

Uiverstraat 27

€ 1.102,-
Gisteren
groene omgeving
Soort woning
Eengezinswoning
Zonligging
W
Woonoppervlakte
117m2
Aantal Slaapkamers
3
Achtertuin
Ja
Voortuin
Ja
Huurprijs
€ 1.102,-  
Servicekosten
€ 0,-
Beschikbaar per
01-01-2023
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Uiverstraat 27 , Veenendaal

Wilt u wonen in een zeer energiezuinige nieuwbouwwoning met minimale energielasten? In een luxe hoogwaardig afgewerkte woning met alle voorzieningen in de directe omgeving? Dit alles is mogelijk in de woning aan Uiverstraat 33 in het project Stationskwartier in Veenendaal.

* de foto's betreffen de voormalige modelwoning en zijn ter indicatie van de indeling en afwerking van de woning.

Kenmerken
- Adres: Uiverstraat 27, Veenendaal
- Eengezins-tussenwoning type A
- 3 slaapkamers en open zolder
- Woonoppervlakte: 117 m2
- Ligging achtertuin: westen
- Bouwjaar 2017
- Berging aanwezig
- Openbaar parkeren
- Huurprijs per maand: € 1.102,00,-
- Beschikbaar per 1 januari 2023
- huurverhoging per 1 juli 2023

Bijzonderheden
Zeer energiezuinige nieuwbouwwoning met minimale energielasten
Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur
Complete, hoogwaardig afgewerkte badkamer
Alle voorzieningen in de directe omgeving

Het project
Project Stationskwartier bestaat uit 55 woningen welke zijn ontwikkeld op basis van een zeer energiezuinig woonconcept. Het resultaat zal minimaal energieverbruik zijn en hiermee ook een lagere energienota. Wonen in het Stationskwartier is dan ook wonen met minimale energielasten. Dit alles is mogelijk door het toepassen van verschillende energiebesparende maatregelen zoals:

- Optimale isolatie o.a. HR+++ glas.
- slim ventilatiesysteem voor optimale luchtkwaliteit
- een luchtwarmtepomp en laagtemperatuurverwarming zorgen voor een constante temperatuur
- energie wordt opgewekt met zonnepanelen

De woningen binnen het project zijn ruim opgezet en verdeelt in 10 blokken, gelegen aan de Ambachtstraat, Uiverstraat en Zuivelstraat. Alle woningen zijn voorzien van een achtertuin, gelegen op het zuidoosten, zuidwesten of westen. De achtertuin is voorzien van een berging en terras. Parkeren is mogelijk op de vele openbare parkeerplaatsen achter de woningen en aan de straatzijde. Tussen de verschillende woonblokken is een groenstrook aangebracht.

De woning
Onderdeel van dit project is de woning aan Uiverstraat 45. Bij binnenkomst treft u in de entree het toilet en de meterkast. Loopt u door, dan komt u binnen in de ruime woonkamer welke aan de achterzijde over de gehele breedte met 1,20 meter is uitgebouwd. De luxe keuken is gelegen aan de voorzijde en uitgevoerd met witte kastfronten, een composiet donker aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur. Zo treft u in de keuken een vaatwasser, combimagnetron, koel- vriescombinatie, afzuigkap en kookplaat. De eerste etage is voorzien van 3 slaapkamers (14 m2, 10 m2 en 6 m2) en een luxe badkamer voorzien van een dubbele wastafel, toilet en douchehoek. De tweede etage is uitgevoerd als open ruimte. Daarnaast vindt u op de tweede verdieping de aansluiting voor de wasmachine en droger.

De achtertuin is gelegen op het Zuiden en bereikbaar vanuit de woonkamer of de poort aan de achterzijde. De tuin is voorzien van een terras en berging. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein achter de woning.

Omgeving en voorzieningen
Veenendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Veenendaal is goed te bereiken via de A12 en ligt aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Hierdoor heeft het een centrale ligging en is daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats. Ook met het openbaar vervoer is Veenendaal goed bereikbaar middels bus of trein. In de directe omgeving bevinden zich diverse bushaltes en het treinstation Veenendaal-Centrum.

Naast de markt en de hoofdstraat als winkelcentrum zijn er nog diverse aangrenzende centra zoals Corridor Passage en Scheepjeshof. Hier treft u alle voorzieningen als winkels, horeca en uitgaansgelegenheden als terrasjes en theater De Lampegiet.

Voor sport en recreatie mogelijkheden kunt u in Veenendaal ook prima terecht. Naast Zwembad De Vallei zijn er diverse (sport) verenigingen waarbij u zich kunt aansluiten. Ook de natuur is goed vertegenwoordigd met Landgoed Prattenburg en recreatiegebied Kwintelooijen.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

groene omgeving
>Uiverstraat 71

Veenendaal

Uiverstraat 71

€ 1.279
Veenendaal

REBO Groep is aangesloten bij: