Veldhoven

The Village

€ 915,-
€ 1.230,-
Complex
Complex
The Village
Bouwjaar
2021
Min Aantal Slaapkamers
1
Max Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 915,- tot € 1.230,- 
Status
Regelmatig Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

2599 THE VILLAGE VELDHOVEN , Veldhoven

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en hou onze website in de gaten.

The Village is een project aan de noordkant van Veldhoven en vormt letterlijk de grens tussen Veldhoven en Eindhoven. Hier zijn in 2021 5 statige woontorens gebouwd die samen één geheel vormen. De torens bieden ruimte aan 94 luxe, duurzame huurappartementen. Er is hier gebouwd voor een brede doelgroep. Denk hierbij aan starters, expats en senioren. Dit zie je ook terug in de variatie in het woningaanbod. Er zijn maisonnettes, tweekamerappartementen en driekamerappartementen, allemaal met luxe badkamer en complete keuken.

In the Village heb je ruimschoots keuze. Ga je voor een knus tweekamerappartement, een ruim driekamerappartement of een penthouse maisonnette van 2 verdiepingen? De keuze is aan jou! Bij ieder appartement hoort een eigen buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of een tuin. En waar je ook voor kiest, alle woningen zijn voorzien van een luxe badkamer met comfortabele (inloop)douche, (dubbele) wastafel, spiegel en separaat toilet. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een luxe Keller keuken met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie of koelkast met vriesvak (afhankelijk van woningtype), combi-oven en vaatwasser.

De appartementen liggen aan de rand van Veldhoven en zijn uitstekend bereikbaar. Per auto rijd je in 5 minuten de snelweg op. Reis je liever met het OV? De bus stopt voor de deur! Daarnaast heeft Veldhoven alles in huis. Een groot winkelaanbod, diverse scholen en veel sportvoorzieningen in de omgeving. Maak je liever gebruik van de voorzieningen in de grote stad? Vanuit jouw appartement sta je binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven.

Interesse?
Regelmatig komen er eengezinswoningen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en houd onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod, dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne eengezinswoningen vindt u terug op onze website bij de meest gestelde vragen.

REBO Groep is aangesloten bij: