Vleuten

Willem's Veste

Complex
Soort woning
Appartement
Complex
Willem's Veste
Buurt
Vleuterweide-Noord/Oost/Centrum
Bouwjaar
2010
Min Aantal Slaapkamers
1
Max Aantal Slaapkamers
3
Balkon
Ja
Status
Regelmatig Beschikbaar
Energielabel
a
Verwarming
wko
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Denise Staring

Denise Staring

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

030 - 68 66 260

Terug naar boven

2017 Willem's Veste , Vleuten

De appartementen van het complex Willem's Veste aan de Middenburcht zijn boven winkelcentrum Vleuterweide gelegen. Een ideale mix van lokale ondernemers en bekende winkelketens maakt dit centrum uniek. Voor al uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in dit centrum. Zo vindt u er de Albert Heijn, Lidl, Hema, Xenos en Blokker. Maar ook een visboer, bakker, bloemist en slager. De diverse restaurants en terrassen direct aan de vijverpartij maken dit centrum compleet.

Het complex is op loopafstand van het Maximapark gelegen. Het Maximapark is het grootste stadspark van Utrecht. Hier kunt u bij uitstek genieten van de natuur tijdens een wandeling of een picknick. Ook kunt u gebruik maken van ’t Lint. Deze acht kilometer lange recreatiestrook biedt u de mogelijkheid om een schitterende route te maken in en om Leidsche Rijn. Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van het recreatiegebied de Haarrijnse plassen.

Bereikbaarheid
De appartementen zijn op ongeveer vijf kilometer afstand gelegen van de binnenstad van Utrecht. Middels de goede verbinding met de autosnelwegen A2 en A12 heeft u heel Nederland binnen handbereik. Het treinstation Vleuten is op fietsafstand gelegen. Hier heeft u een directe treinverbinding met Utrecht Centraal, Den Haag centraal en Alphen a/d Rijn. De bushalte is op loopafstand gelegen waarmee u een directe busverbinding heeft met Utrecht Centraal.

Interesse?
Regelmatig komen er in Middenburcht appartementen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en hou onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een appartement vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne appartementen vindt u terug op onze website bij de meeste gestelde vragen.
Wordt u binnenkort onze nieuwe huurder op de Middenburcht?

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

via wonenbijbouwinvest.nl
>Oeverwalpark 27

Vleuten

Oeverwalpark 27

3
€ 1.510
Vleuten
Complex
>1044 Vleuterweide te UTRECHT

Vleuten

1044 Vleuterweide te UTRECHT

€ 1.085
Vleuten

REBO Groep is aangesloten bij: