Vleuten

Middenburcht 49

€ 1.028,-
luxe appartement
Soort woning
Appartement
Zonligging
NW
Woonoppervlakte
93m2
Inhoud
242m3
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
1
Huurprijs
€ 1.028,-  
Servicekosten
€ 45,-
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Verwarming
WKO installatie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Tiomie Hibbert

Tiomie Hibbert

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

030-686 62 60

Terug naar boven

Middenburcht 49 , Vleuten

Binnenkort beschikbaar! Modern driekamerappartement, gelegen boven winkelcentrum Vleuterweide. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex.

*De foto's zijn van een vergelijkbare woning binnen het complex maar geven een goede indruk van de afwerking en ruimte.

Kenmerken
Adres: Middenburcht 49 te Vleuten
Huurprijs per maand: € 1.028,00
Servicekosten per maand: € 45,00
Oppervlakte: 93 m2
Beschikbaar per: 01 juli 2021
Parkeerplaats: optioneel bij te huren
Bouwjaar: 2010
Ligging buitenruimte: noordwesten
Kamers: 3 waarvan 2 slaapkamers

Bijzonderheden
- Boven winkelcentrum Vleuterweide
- Ruim appartement
- Royale slaapkamer
- Luxe afgewerkt
- Keuken met inbouwapparatuur

De woning
Vanuit de hal bereikt u het toilet en de woonkamer met keuken. De moderne open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een oven, vaatwasser en koelkast. De keuken is uitgerust met een Royal Stone aanrechtblad. Aangrenzend aan de woonkamer is het balkon gesitueerd met uitzicht op de winkelstraat. Via dezelfde hal zijn de slaapkamers, bergruimte en badkamer bereikbaar. De moderne comfortabele badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche.

Het appartement is voorzien van een WKO-installatie welke in de winter verwarmt wordt middels vloerverwarming en in de zomer zorgt voor koeling. Kortom een zeer luxe en net afgewerkt appartement welke is voorzien van alle gemakken.

Parkeren
Bij het appartement wordt een overdekte parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage aangeboden de kosten hiervoor bedragen € 66,00 per maand. De kosten van de parkeerplaats zijn niet inbegrepen in de huurprijs.

Verwarming
Deze woning wordt verwarmd via een zogeheten warmte-koudeopslag systeem. Dit betekent dat u naast verwarmen de woning ook kan koelen. De energie wordt geleverd door Vaanster, hierin heeft u geen vrije keuze. Naast de relatief hoge kosten voor vastrecht, zijn er ook kosten voor regulier verbruik.Voor meer informatie over de kosten verwijzen wij u naar Vaanster.

Omgeving en voorzieningen
Het appartement is boven winkelcentrum Vleuterweide gelegen. Dit winkelcentrum is in 2010 uitgeroepen tot “Beste winkelcentrum van Nederland”. Een ideale mix van lokale ondernemers en bekende winkelketens maakt dit centrum uniek. Voor al uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in dit centrum. Zo vindt u er de Albert Heijn, Lidl, Hema, Xenos en Blokker. Maar ook een visboer, bakker, bloemist en slager. De diverse restaurants en terrassen direct aan de vijverpartij maken dit centrum compleet.

Het project is op loopafstand van het Maximapark gelegen. Het Maximapark is het grootste stadspark van Utrecht. Hier kunt u bij uitstek genieten van de natuur tijdens een wandeling of een picknick. Ook kunt u gebruik maken van ’t Lint. Deze acht kilometer lange recreatiestrook biedt u de mogelijkheid om een schitterende route te maken in en om Leidsche Rijn. Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van het recreatiegebied de Haarrijnse plassen.

Bereikbaarheid
De appartementen zijn op ongeveer vijf kilometer afstand gelegen van de binnenstad van Utrecht. Middels de goede verbinding met de autosnelwegen A2 en A12 heeft u heel Nederland binnen handbereik. Het treinstation Vleuten is op fietsafstand gelegen. Hier heeft u een directe treinverbinding met Utrecht Centraal, Den Haag centraal en Alphen a/d Rijn. De bushalte is op loopafstand gelegen waarmee u een directe busverbinding heeft met Utrecht Centraal

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

balkon op 't zuiden
>Zuiderburcht 28

Vleuten

Zuiderburcht 28

€ 1.025
Vleuten
royaal
>Middenburcht 41

Vleuten

Middenburcht 41

€ 1.418
Vleuten
luxe appartement
>Middenburcht 53

Vleuten

Middenburcht 53

€ 1.075
Vleuten

REBO Groep is aangesloten bij: