p

Wageningen

Mörfelden-Walldorfplein 103

€ 851,-
4 dagen geleden
inclusief parkeerplaats
Soort woning
Appartement
Woonoppervlakte
97m2
Aantal kamers
3
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 851,-  
Aangeboden sinds
4 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Daniëlle van Rooijen

Daniëlle van Rooijen

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

Mörfelden-Walldorfplein 103 , Wageningen

Stad van de wetenschap met vele gezichten. Wageningen universiteitsstad, internationale kennisstad en City of Life Sciences! Deze stad ligt waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn elkaar treffen. Eén en al natuur. Verrassend, een groene kennisstad, maar het bestaat! En in deze stad hebben wij op korte termijn een riant 3-kamer appartement voor u beschikbaar.

Kenmerken
- Adres: Morfelden-Walldorfplein 103, Wageningen
- 3-kamerappartement, type B
- Begane grond
- Woonoppervlakte: 97 m2
- 3 kamers, 2 slaapkamers
- Bouwjaar 2010
- Balkon, gelegen op het westen
- Berging aanwezig op de begane grond
- Eigen parkeerplaats aanwezig
- Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving
- Huurprijs per maand: € 851,00
- Voorschot servicekosten per maand: € 50,00
- Waarborgsom: € 901,00

Bijzonderheden:           
- Ruim appartement met Keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur
- Leefdek dat alle wooneenheden met elkaar verbindt
- Nabij natuurgebied De Hoge Veluwe

Het complex
Aan de rand van Wageningen is het Nobelpark gerealiseerd. Het Nobelpark bestaat uit zes gebouwen, genoemd naar Nederlandse Nobelprijswinnaars. Wat het project heel bijzonder maakt is de bijzondere ligging en het leefdek dat alle wooneenheden welke hieraan liggen met elkaar verbindt. Onder het leefdek bevinden zich de parkeerplaatsen. Het betreffende appartement bevindt zich in het 11 verdiepingen tellende complex genaamd "Zeeman".

Het appartement
Het appartement is gelegen op de begane grond. U komt binnen in de hal. Hier vindt u het toilet. Loopt u verder door de hal, dan treft u de eerste slaapkamer (11 m2), de badkamer welke is voorzien van douche met douchescherm en wastafel, de tweede slaapkamer (11m2), de berging (tevens opstelplaats C.V. ketel) en uiteindelijk de ruime woonkamer  en keuken (35 m2).

In de woonkamer treft u de open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals wasemkap, gaskookplaat, combi-magnetron, koel-vriescombinatie en geïntegreerde vaatwasmachine. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon gelegen op het westen.

Op de begane grond treft u de eigen berging en toegang tot de parkeerplaatsen. Parkeren kunt u op eigen terrein, ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving.

* De foto's betreffen een vergelijkbaar appartement en zijn ter indicatie van de indeling.

Omgeving en voorzieningen
De natuur begint om de hoek van waar u straks woont. Aan het eind van de straat, een parkachtige laan met hoge bomen, begint de Wageningse Eng. Dit is een eeuwenoud, open agrarisch landschap. Licht glooiend met verrassende doorkijkjes en schitterende vergezichten. Pak je de fiets dan zit je zo in de bossen achter Wageningen Hoog. Daarachter kom je aan de rand van de Veluwe met vanzelfsprekend bos maar ook onverwachte heidevelden. Ook de Rijn is een prachtig natuurverschijnsel; de vrije loop van water naar de zee, zichzelf een weg zoekend door dit landschap.

In Wageningen is er altijd “leven in de brouwerij”. Er is werkelijk van alles te doen en te beleven. Voor iedereen is “uitgaan” iets persoonlijks, voor de één is lekker winkelen in de stad er al even uit zijn, terwijl een ander zo nu en dan echt eens naar het theater wil. Tal van horecagelegenheden sieren de stad en nodigen uit om te ontdekken. Proeven, horen, zien en voelen, dat is uitgaan in Wageningen.

Het Nobelpark ligt aan de rand van Wageningen en met de fiets bent u in 5 minuten in het centrum van de stad. Op de fiets in 15 minuten op het intercity station Ede-Wageningen. U hoeft natuurlijk niet altijd te fietsen want er zijn bushaltes om de hoek. Het openbaar vervoer is hier zeer goed met vele verbindingen. Hoewel Wageningen niet direct aan een grote snelweg is gelegen, is de A12 binnen enkele minuten bereikbaar en kunt u van hieruit alle kanten op. Waardoor ook met de auto het Nobelpark uitstekend bereikbaar is.

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 1 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij uw inschrijfformulier compleet aan te leveren.
- U kunt op het inschrijfformulier heel breed of heel concreet aangeven waar u een woning zoekt.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis voor deze woning is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 900,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 900,00 = € 3.600,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- Kunnen wij u na inschrijving een woning toewijzen, dan reserveren wij de woning enkele dagen voor u en kunt u gaan bezichtigen. 

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Kaart Mörfelden-Walldorfplein, Wageningen

Op 5 minuten loopafstandOp 5 minuten fietsafstand
Terug naar boven

Streetview Mörfelden-Walldorfplein 103, Wageningen

REBO Groep is aangesloten bij: