p

Wageningen

Mörfelden-Walldorfplein 159

€ 862,-
parkeerplaats
Soort woning
Appartement
Aantal Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 862,-  
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Daniëlle van Rooijen

Daniëlle van Rooijen

Verhuurspecialist Wonen

d.vanrooijen@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

Mörfelden-Walldorfplein 159 , Wageningen

Stad van de wetenschap met vele gezichten. Wageningen universiteitsstad, internationale kennisstad en City of Life Sciences! Deze stad ligt waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn elkaar treffen. Eén en al natuur. Verrassend, een groene kennisstad, maar het bestaat! En in deze stad hebben wij op korte termijn een riant 3-kamer appartement voor u beschikbaar.

* De foto's betreffen een vergelijkbaar appartement en zijn ter indicatie van de indeling.

Kenmerken
-    Adres: Morfelden-Walldorfplein 159, Wageningen
-    3-kamerappartement, type B
-    8e etage
 -   Woonoppervlakte: 97 m2
-    3 kamers, 2 slaapkamers
-    Bouwjaar 2010
-    Balkon, gelegen op het noorden
-    Berging aanwezig op de begane grond
-    Eigen parkeerplaats aanwezig
-    Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving
-    Huurprijs per maand: € 862,00
-    Voorschot servicekosten per maand: € 50,00
-    Waarborgsom: € 912,00

Bijzonderheden
Ruim appartement met Keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur
Leefdek dat alle wooneenheden met elkaar verbindt
Nabij natuurgebied De Hoge Veluwe

Het complex
Aan de rand van Wageningen is het Nobelpark gerealiseerd. Het Nobelpark bestaat uit zes gebouwen, genoemd naar Nederlandse Nobelprijswinnaars. Wat het project heel bijzonder maakt is de bijzondere ligging en het leefdek dat alle wooneenheden welke hieraan liggen met elkaar verbindt. Onder het leefdek bevinden zich de parkeerplaatsen. Het betreffende appartement bevindt zich in het 12 verdiepingen tellende complex genaamd "Zeeman".

Het appartement
Middels de trap of de lift bereikt u dit op de 8e etage gelegen appartement. U komt binnen in de hal. Hier vindt u het toilet. Loopt u verder door de hal, dan treft u de eerste slaapkamer (11 m2), de badkamer welke is voorzien van douche met douchescherm en wastafel, de tweede slaapkamer (11m2), de berging (tevens opstelplaats C.V. ketel) en uiteindelijk de ruime woonkamer en keuken (35 m2).

In de woonkamer treft u de open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals wasemkap, gaskookplaat, combi-magnetron, koel-vriescombinatie en geïntegreerde vaatwasmachine. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon gelegen op het noorden.

Op de begane grond treft u de eigen berging en toegang tot de parkeerplaatsen. Parkeren kunt u op eigen terrein, ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving.
 
Woonkamer & keuken: 35 m2
Slaapkamer 1: 11 m2
Slaapkamer 2: 11 m2
Badkamer: 5 m2
Balkon: 6 m2

Omgeving en voorzieningen
De natuur begint om de hoek van waar u straks woont. Aan het eind van de straat, een parkachtige laan met hoge bomen, begint de Wageningse Eng. Dit is een eeuwenoud, open agrarisch landschap. Licht glooiend met verrassende doorkijkjes en schitterende vergezichten. Pak je de fiets dan zit je zo in de bossen achter Wageningen Hoog. Daarachter kom je aan de rand van de Veluwe met vanzelfsprekend bos maar ook onverwachte heidevelden. Ook de Rijn is een prachtig natuurverschijnsel; de vrije loop van water naar de zee, zichzelf een weg zoekend door dit landschap.

In Wageningen is er altijd “leven in de brouwerij”. Er is werkelijk van alles te doen en te beleven. Voor iedereen is “uitgaan” iets persoonlijks, voor de één is lekker winkelen in de stad er al even uit zijn, terwijl een ander zo nu en dan echt eens naar het theater wil. Tal van horecagelegenheden sieren de stad en nodigen uit om te ontdekken. Proeven, horen, zien en voelen, dat is uitgaan in Wageningen.

Het Nobelpark ligt aan de rand van Wageningen en met de fiets bent u in 5 minuten in het centrum van de stad. Op de fiets in 15 minuten op het intercity station Ede-Wageningen. U hoeft natuurlijk niet altijd te fietsen want er zijn bushaltes om de hoek. Het openbaar vervoer is hier zeer goed met vele verbindingen. Hoewel Wageningen niet direct aan een grote snelweg is gelegen, is de A12 binnen enkele minuten bereikbaar en kunt u van hieruit alle kanten op. Waardoor ook met de auto het Nobelpark uitstekend bereikbaar is.

Voorwaarden
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor dit appartement zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 800,00 = € 3.200,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- U dient zelfstandig aan de gestelde inkomensvoorwaarde te voldoen. Garantstelling van een ander is niet mogelijk.
- Geheel vrije vestiging.
- Wij wijzen toe op volgorde van inschrijving.
- Alleen volledige inschrijvingen worden in behandeling genomen.

Terug naar boven

Kaart Mörfelden-Walldorfplein, Wageningen

Op 5 minuten loopafstandOp 5 minuten fietsafstand
Terug naar boven

Streetview Mörfelden-Walldorfplein 159, Wageningen

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

parkeerplaats
>Mörfelden-Walldorfplein 227

Wageningen

Mörfelden-Walldorfplein 227

107m2
3
€ 922
Wageningen

REBO Groep is aangesloten bij: