Wageningen

Nobelpark Zernike

€ 998,-
€ 1.100,-
Complex
Soort woning
Appartement
Complex
Nobelpark Zernike
Buurt
Bovenbuurt
Parkeersituatie
Parkeerplaats aanwezig
Bouwjaar
2010
Beschrijving ruimtes
Berging aanwezig
Min Aantal Slaapkamers
1
Max Aantal Slaapkamers
3
Balkon
Ja
Huurprijs
€ 998,- tot € 1.100,- 
Servicekosten
€ 50,00
Status
Regelmatig Beschikbaar
Energielabel
a
Verwarming
cv
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Chaima Mallahi

Chaima Mallahi

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Terug naar boven

Nobelpark Zernike , Wageningen

Stad van de wetenschap met vele gezichten. Wageningen universiteitsstad, internationale kennisstad en City of Life Sciences! Deze stad ligt waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn elkaar treffen. Eén en al natuur. Verrassend, een groene kennisstad, maar het bestaat!

Kenmerken
- Adres: Mörfelden-Walldorfplein 201 t/m 255 (oneven)
- Wijk: Wageningen Noord, Nobelpark
- Aantal appartementen: 28
- Woonoppervlakte: 94 tot 113 m2.
- 2 of 3 kamers, 1 of 2 slaapkamers
- Bouwjaar 2010
- Balkon op noord, oost, zuid of west aanwezig
- Berging aanwezig
- Parkeerplaats aanwezig
- Huurprijs per maand: € 998,00 t/m 1.100,00
- Servicekosten: € 50,00 per maand

Bijzonderheden:
gemeenschappelijk leefdek
open keuken met inbouwapparatuur

De appartementen
Onderscheidend wonen in Wageningen Noord! Aan de rand van Wageningen is het Nobelpark gerealiseerd. Het Nobelpark bestaat uit zes gebouwen, genoemd naar Nederlandse Nobelprijswinnaars. Wat het project heel bijzonder maakt is de bijzondere ligging en het leefdek dat alle wooneenheden met elkaar verbindt. Het leefdek ligt op het niveau van de eerste etage en is geheel van hout. Onder het leefdek bevinden zich de parkeerplaatsen. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats.

In dit groene woongebied bestaat het gebouw Zeeman uit 44 huurappartementen met oppervlaktes variërend van 81 m2 tot en met 97 m2. Het elf verdiepingen tellende complex heeft op elke woonlaag 4 appartementen. Op 1 appartement na, beschikken de appartementen over twee slaapkamers, een ruime woonkamer (> 35 m²) met open keuken voorzien van wasemkap, gaskookplaat, combi-magnetron, koel-vriescombinatie, geïntegreerde vaatwasmachine, berging (tevens opstelplaats C.V. ketel), badkamer met douche, wastafel en separaat toilet. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats en heeft een eigen externe berging op de begane grond.

Omgeving en voorzieningen
De natuur begint om de hoek van waar u straks woont. Aan het eind van de straat, een parkachtige laan met hoge bomen, begint de Wageningse Eng. Dit is een eeuwenoud, open agrarisch landschap. Licht glooiend met verrassende doorkijkjes en schitterende vergezichten. Pak je de fiets dan zit je zo in de bossen achter Wageningen Hoog. Daarachter kom je aan de rand van de Veluwe met vanzelfsprekend bos maar ook onverwachte heidevelden. Ook de Rijn is een prachtig natuurverschijnsel; de vrije loop van water naar de zee, zichzelf een weg zoekend door dit landschap.

In Wageningen is er altijd “leven in de brouwerij”. Er is werkelijk van alles te doen en te beleven. Voor iedereen is “uitgaan” iets persoonlijks, voor de één is lekker winkelen in de stad er al even uit zijn, terwijl een ander zo nu en dan echt eens naar het theater wil. Tal van horecagelegenheden sieren de stad en nodigen uit om te ontdekken. Proeven, horen, zien en voelen, dat is uitgaan in Wageningen.

Het Nobelpark ligt aan de rand van Wageningen en met de fiets bent u in 5 minuten in het centrum van de stad. Op de fiets in 15 minuten op het intercity station Ede-Wageningen. U hoeft natuurlijk niet altijd te fietsen want er zijn bushaltes om de hoek. Het openbaar vervoer is hier zeer goed met vele verbindingen. Hoewel Wageningen niet direct aan een grote snelweg is gelegen, is de A12 binnen enkele minuten goed bereikbaar en kunt u van hieruit alle kanten op. Waardoor ook met de auto het Nobelpark uitstekend bereikbaar is.

Voorwaarden
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden, hierna wordt het contract stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Uw inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De inkomenseis voor een huurwoning is als volgt:
Het bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en vaste 13e maand) dient circa 4 x de kale huurprijs te bedragen. Voor gepensioneerden geldt de inkomenseis dat het bruto maandinkomen circa 3,5 x de kale huurprijs dient te bedragen. Bij zelfstandig ondernemerschap wordt er een bankgarantie gevraagd.
- De woningen bevinden zich in de vrije sector.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig administratiekosten van € 236,16 exclusief BTW in rekening gebracht.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>Nieuw Kortenoord

Wageningen

Nieuw Kortenoord

€ 1.068
Wageningen
Complex
>Noweestraat

Wageningen

Noweestraat

€ 1.100
Wageningen
Complex
>Mouterijnoort

Wageningen

Mouterijnoort

€ 1.104
Wageningen
Complex
>Nobelpark Zeeman

Wageningen

Nobelpark Zeeman

€ 998
Wageningen

REBO Groep is aangesloten bij: